opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › ÆGTE PIZZADEJ

ÆGTE PIZZADEJ

ÆGTE PIZZADEJ
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(15)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.156
Visninger
39
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
0,5 dl solsikkeolie
10 Gram gær
½ Tsk. salt
1 Tsk. sukker
2 dl. KOLDT vand
Durummel
Tipo 00 mel


SÅDAN GØR DU
Tag en skål, put olien i, og tilsæt gær,salt,sukker,rør gæren ud,og tilsæt vand,HUSK koldt vand,tilsæt ca. 1 dl durummel, og herefter putter du tipo 00 melet i ( kan købes i de fleste butikker ),ælt det på bordet, til det er en blød dej, som ikke klister, men som heller ikke er for tør.

Del dejen i 2, og form en bolle, pak hver bolle ind i husholdningsfilm, og sæt i køleskabet, ca. 1 times tid, så er den klar til brug, husk at lukke filmen HELT tæt.

Du kan nu forme din pizzabund, uden problemer, den er let at arbejde med, tilsæt lidt mel på bordet, når du former den til en pizzabund.

Put det fyld på du vil.

Tips: Tænd ovnen på 275 grader alm. ovn, og sæt en bage plade på det nederste trin,fra start når du tænder ovnen, så bagepladen er varm når dejen kommer på, og brug ikke bagepapir.... :-)

Velbekommen
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på ÆGTE PIZZADEJ fra Maduniverset.dk i kategorien Pizza opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet ÆGTE PIZZADEJ, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     kokostoppe med marcipan og chokolade     Porrer i fad med oksekød     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Pasta Cabonara uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Færøsk æblekage     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]