opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Aioli II

Aioli II

Aioli II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(94)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.410
Visninger
211
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

DU SKAL BRUGE
6 æg
1 citron
½ tsk. peber
4 fed hvidløg
1½ tsk. groft salt
1½-2 dl olie


SÅDAN GØR DU
Kog 4 af æggene til de er hårdkogte. Pil dem, pil blommerne ud af æggene og kom dem op i en skål. Sær hviderne til side.

Kom blommerne af de 2 rå æg i skålen. Tilsæt citronsaften og peberen.

Pil de fire hvidløgsfed, hak dem groft, bland dem med saltet og knus dem i saltkornene med bagsiden af en ske. Kom denne masse ned i skålen med æggeblommerne

Rør skålens indhold grundigt sammen og tilsæt olien langsomt. Rør til at mayonnaisen er glat og har en passende konsistens.

Hak de kogte æggehvider fint og bland dem i mayonnaisen. Lad det hele stå afkølet et par timer før servering.
SERVERING
Kogt fisk
Rødt oksekød
Rigtig godt til Lam
Kan næsten bruges til alt.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Aioli II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Aioli II fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Aioli II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Marinade til kyllingfilet     Bagte Kartofler på Grill     Grønne asparges med bacon     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Absolut bedste BBQ marinade     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]