opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Aioli II

Aioli II

Aioli II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(94)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.682
Visninger
229
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 æg
1 citron
½ tsk. peber
4 fed hvidløg
1½ tsk. groft salt
1½-2 dl olie


SÅDAN GØR DU
Kog 4 af æggene til de er hårdkogte. Pil dem, pil blommerne ud af æggene og kom dem op i en skål. Sær hviderne til side.

Kom blommerne af de 2 rå æg i skålen. Tilsæt citronsaften og peberen.

Pil de fire hvidløgsfed, hak dem groft, bland dem med saltet og knus dem i saltkornene med bagsiden af en ske. Kom denne masse ned i skålen med æggeblommerne

Rør skålens indhold grundigt sammen og tilsæt olien langsomt. Rør til at mayonnaisen er glat og har en passende konsistens.

Hak de kogte æggehvider fint og bland dem i mayonnaisen. Lad det hele stå afkølet et par timer før servering.
SERVERING
Kogt fisk
Rødt oksekød
Rigtig godt til Lam
Kan næsten bruges til alt.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Aioli II fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Aioli II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Klamme fingre     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Helles Franskbrød     Spagetti carbonara     Marengs spøgelser     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Andebryst i ovn til mange     Jægerens dyreragout     Halloween kage kirkegård     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Mormors Stegte sild i eddike     Kanelsnegle kagemand     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]