opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spinatroulade med tun/laks

Spinatroulade med tun/laks

Spinatroulade med tun/laks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(30)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.364
Visninger
805
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 17.01.2016 Spinatroulade med tun/laks var dagens opskrift den 17.01.2016

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Bund:
450 g. Helbladet spinat (dybfrost)
4 æg
1,5 dl. Piskefløde
Salt og peber

Fyld:
200 g. Bukol naturel
Saft af en 1/2 citron
100 g. tun (kan erstattes med 200 g. koldrøget laks)
1/2 rød peber i tern
1/2 løg i tern
1/4 bouillonterning (grøntsags) opløst i lidt vand

Dressing:
250 g. Cremefraiche
125 g. Mayonaise
1/4 ds. koncentreret tomatpure (35 g.)
Sukker/salt/citron/paprika





SÅDAN GØR DU
Spinaten tøes op og presses fri for væde. Frisk spinat kan også bruges, men den skal blancheres først, og du skal beregne noget mere, mindst det dobbelte.

Spinaten blendes med æggeblommer, salt og peber.

Æggehvider piskes stive og vendes i spinatmassen. Massen smøres ud på et stykke smurt bagepapir ca 1/2 cm tykkelse.

Bages ca 10 min v 200 grader C. alm. ovn. Skal føles fast men ikke tør. Efter bagning dækkes spinaten til med et fugtigt viskestykke.


FYLD:
Ost røres med rød peber, løg, bouillon, tun og citron saft. Smages til med salt og peber.

Spinatmassen lægges på bagepapir med bunden opad. Oste/tun massen smøres forsigtigt på spinatpladen. Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapiret. Hviler i køleskab mindst 3 timer men gerne til næste dag.

Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citron, tomat og en dildkvist. Hvis man fryser rouladen er det nemmere at skære pæne runde skiver.

SERVERING
Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citron, agurk, tomat, rejer og en dildkvist. Hvis man fryser rouladen er det nemmere at skære pæne runde skiver
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Spinatroulade med tun/laks fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spinatroulade med tun/laks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Tabouleh salat     Kogning af majs     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Grillet kyllingefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fyldte tomater med spinat og solsikkekerner.     Paprikasauce     Grillspyd     Jordbærtærte som hos bageren     Nemme æbleskiver     Solbærsyltetøj med rom     kartofler på spinatbund     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Brun sovs     Marsbar is     Balsamico Grillmarinade     Guf Guf kage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]