Annoncering | Mobil/tablet version | 238 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spinatroulade med tun/laks

Spinatroulade med tun/laks

Spinatroulade med tun/laks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(30)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.230
Visninger
699
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jane Hvid

var dagens opskrift 17.01.2016 Spinatroulade med tun/laks var dagens opskrift den 17.01.2016

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Bund:
450 g. Helbladet spinat (dybfrost)
4 æg
1,5 dl. Piskefløde
Salt og peber

Fyld:
200 g. Bukol naturel
Saft af en 1/2 citron
100 g. tun (kan erstattes med 200 g. koldrøget laks)
1/2 rød peber i tern
1/2 løg i tern
1/4 bouillonterning (grøntsags) opløst i lidt vand

Dressing:
250 g. Cremefraiche
125 g. Mayonaise
1/4 ds. koncentreret tomatpure (35 g.)
Sukker/salt/citron/paprika





SÅDAN GØR DU
Spinaten tøes op og presses fri for væde. Frisk spinat kan også bruges, men den skal blancheres først, og du skal beregne noget mere, mindst det dobbelte.

Spinaten blendes med æggeblommer, salt og peber.

Æggehvider piskes stive og vendes i spinatmassen. Massen smøres ud på et stykke smurt bagepapir ca 1/2 cm tykkelse.

Bages ca 10 min v 200 grader C. alm. ovn. Skal føles fast men ikke tør. Efter bagning dækkes spinaten til med et fugtigt viskestykke.


FYLD:
Ost røres med rød peber, løg, bouillon, tun og citron saft. Smages til med salt og peber.

Spinatmassen lægges på bagepapir med bunden opad. Oste/tun massen smøres forsigtigt på spinatpladen. Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapiret. Hviler i køleskab mindst 3 timer men gerne til næste dag.

Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citron, tomat og en dildkvist. Hvis man fryser rouladen er det nemmere at skære pæne runde skiver.

SERVERING
Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citron, agurk, tomat, rejer og en dildkvist. Hvis man fryser rouladen er det nemmere at skære pæne runde skiver

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Spinatroulade med tun/laks opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Spinatroulade med tun/laks fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spinatroulade med tun/laks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]