opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › langtidsstegt flæskesteg

langtidsstegt flæskesteg

langtidsstegt flæskesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.849
Visninger
217
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 3/4 -2 kg svinekam eller nakkekam m/svær
groft salt evt. friskkværnet
peber
Et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian

Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel eller mel


SÅDAN GØR DU
- Skær sværende meget tynde men ikke ned i kødet.
- Gnid salt ned mellem sværende og stik et par laurbærblade ned mellem.
- Stik et stegetermometer ind midt i kødet.
- Stil stegen midt i en kold ovn.
- Stil ovnfast fad nedenunder med, vand,gulerod,løg evt. 1 kvist timian og hvor saften kan dryppe i.
- Tænd ovnen på 100 grader.
- Når kødets centrumtemperatur er 50 grader skrues ovnen op på 250 grader indtil centrumtemperaturen er når 65 grader, det tager ialt ca. 2½ - 3 timer.
- Sovsen laves af stegeskyen og vand samt maizena eller mel (mange blander også fløde og ribsgele i sovsen)

SERVERING
Server brune kartofler, rødkål eller rødkåls salat til samt syltet agurker og varme kartoffel chips hvis nogen kan lide det.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på langtidsstegt flæskesteg fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet langtidsstegt flæskesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Pastaret i fad     Raclette med det hele     Kalkun Gryderet med karry & ris     Moussaka med kartofler     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Knas til salat     Spaghetti med hvidløg og chili     Vintergryde.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Brændte mandler med lakrids     Gratinerede grønsagssnitter     Haresteg     Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt mørbrad     Grydestegte Hjerter     Anettes Lakseforret     Blinis med avokadoer og krebsehaler     Kanelkage i bradepande     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]