opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Lasagne

Hjemmelavet Lasagne

Hjemmelavet Lasagne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.346
Visninger
29
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lasagne er en dejlig ret fordi stort set alle elsker den. Den er en god måde at få grøntsager i børnene og de vil elske den. Den er god både til gæster og hverdag, nem at lave på forhånd og er fryseegnet.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Til kødsovsen.
1/4 knoldselleri eller 4 stk. blegselleri
2 løg
5 fed hvidløg
3 gulerødder
500 g. hakket oksekød
3 dl vand
1 oksebouillon eller grøntsagsbouillon
salt og peber
140 g. tomatpuré
1 tsk rosmarin
1 spsk oregano.

Til bechamel saucen
50 g. margarine
5-6 spsk mel
8 dl mælk.
Evt en sjat fløde
Evt. 100 gram revet ost.
Salt og peber
muskatnød, revet

½ pk Lasagneplader
Revet mozarella


SÅDAN GØR DU
Riv på rivejeren ca 1/4 knoldselleri eller snit fint 4 blegselleri stilke, hak 2 løg, hak 5 fed hvidløg, og riv 3 gulerødder. Grøntsagerne svitses ved høj varme i en gryde med lidt olie. Ca.3 minutter. Tag dem af og læg dem til side. Svits det hakkede oksekød, og når det er løst og brun tilsættes grøntsager og skru ned på middel varme. Tilsæt tomatpuré, krydderier og en anelse vand. Det må ikke blive for vandet. Lad det simre ved svag varme

Tænd ovnen på 200 grader. Lav imens bechamelsauce - 50 g. margarine smeltes. tag gryden af varmen, kom så meget mel i, som der kan suge. Nok 5-6 spsk mel. Føl dig frem. Lidt efter lidt tilsæt mælk, rør godt så det ikke klumper. Nogle tilsætter revet ost. Jeg gør ikke. Saucen skal være tyk men lind. Smag til salt og muskatnød.

Lag det lagvis i et ildfast fad, først lidt kødsovs, så lasagneplader. Kødsovs igen, lasagneplader, bechamelsovs. Fortsæt sådan og slut af med bechamelsauce. Top med revet mozarella og giv det 25 min ved 200 grader i alm. ovn.
SERVERING
Når lasagne kommer ud af ovnen, lad den hvile i 5-10 minutter inden du skærer i den. Så får den lov at sætte sig.
SPARERÅD
Resten af sellerien kan fryses ned, eller bruges til eksempelvis "Boller i selleri"
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hjemmelavet Lasagne opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Lasagne fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Lasagne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fondue     Mørbradgryde m. ris     Indbagte rejer     Pasta Bernaise     Blommetrifli     Fedtfattig kartoffelfad.     Bagte rødbeder med timian     Brunch pølser,æg og bacon     Gryderet til gæster     Græske frikadeller     Indbagt friturestegt pære     Lammekøllerester i fad.     Kvædemarmelade     Bønner i bacon     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Rejer al pil pil     Dansk bøf m. pandesauce     Oksekødsfrikadeller     Helstegt Oksestriploin     Pastasalat med skinke     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]