opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunsviger kagemand nordjysk

Brunsviger kagemand nordjysk

Brunsviger kagemand nordjysk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(29)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Brunsviger kagemand nordjysk
17.604
Visninger
154
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Alle dele af danmark har man egnsretter og i nordjylland laver de deres fødselsdags kagemand af brunsviger med flødeskum og ribs gele, smager rigtig lækkert

var dagens opskrift Brunsviger kagemand nordjysk var dagens opskrift den 02.08.2019

DU SKAL BRUGE
500 gr. mel
200 gr. smør
2 æg
4 spsk. sukker
50 gr. gær
2 dl. mælk

kanelmasse:
300 gr. smør
300 gr. farin
3 spsk. kanel

1/4 fløde
Ribs gele


SÅDAN GØR DU
- Smør smeltes og afkøles
- Smør blandes med mel, æg, sukker og gær som er udrørt i den lunken mælk.
- Æltes godt sammen.
- Rulles straks ud et mel drysset bord
- Formes til en kagemand/pige eller anden figur.
- Kommes over på en bageplade.
- Tryk nu småhuller i kagemanden med fingerspidserne så fyldet ikke kan flyde ud.
- Hæld sukkermassen over kagen.
- Lad Hæve i 15 min.
- Bages ved 225 gr. i 20 min

Når kagemanden er afkølet pisk fløde til flødeskum og sprøj på kagemanden

Hæld ribs gele ned i en lille sprøjtepose (eller frost pose med lille hul) og sprøjt oven på flødeskummen.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Brunsviger kagemand nordjysk med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunsviger kagemand nordjysk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Tartelet med høns i noget helt tredje     Røræg i ovn     Morgenbirkes - fryseegnede     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagte rejer     irsk stuvning med svinekød     Pirogger med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]