opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørbrad stegt som vildt

Mørbrad stegt som vildt

Mørbrad stegt som vildt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(20)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Mørbrad stegt som vildt
7.477
Visninger
59
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Retten får en dejlig krydret smag fra den hjemmelavede krydderiblanding.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Krydderiblanding som rækker til flere gange:
½ spsk. hele sorte peberkorn
2 spsk. hele tørrede enebær
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. groft salt.

Retten:
1 svinemørbrad
ca. 1 spsk. krydderiblanding
1 pk. bacon i skiver


SÅDAN GØR DU
Krydderiblanding:
alle ingredienserne kommes i en morter og stødes til, ikke for fint, pulver.
Blandingen kan gemmes i et lille glas.

Mørbraden gnides med ca. 1 spsk. af krydderiblandingen. Bacon vikles omkring og den anbringes i et ovnfast fad.
Steges i ovn ved 200 grader til centrumtemperaturen er ca. 70 grader (30-40 min) Hviler 10-15 min.
SERVERING
Mørbraden skæres i skiver og kan serveres med salat, ovnkartofler og en god sovs.
SPARERÅD
Retten kan også laves med en nakkefilet, som så skal stege ca. 2 timer i ovnen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mørbrad stegt som vildt med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørbrad stegt som vildt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]