opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dosa (diffrent fillings and chutney)

Dosa (diffrent fillings and chutney)

Dosa (diffrent fillings and chutney)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.928
Visninger
24
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Jeg har fået Indisk kæreste og dette er hendes favorit ret fra Indien, jeg besluttede derfor at finde en masse opskrifter og se en masse youtube videoer og syntes at jeg nu er et sted hvor denne opskrift er klar til at ligge op :) Håber i vil nyde den. Mange af ingredienserne kan købes i de små afganske eller indiske kiosker, F.eks. ligger der nogle stykker bag KBH Hovedbanegaard jeg selv bruger.



DU SKAL BRUGE
Dosa (ris mandekage)
2 kopper URAD DAL (Uden skal)
1 kop Basmatiris
1 kop Prboiled basmatiris
2 spsk. bukkehornsfrø
Salt

Masala (Katoffel fyld)
4 - 6 katofler
150 g cashew nødder
15 Karryblade (friske er klart bedst)
2 spsk. chana dal (Kickærter)
3 store løg (hakket)
1 tsk. Seenepsfrø
1 tsk. Spidskommen
1-2 hakket små grønne chili
1 tsk. ginger paste
4 spsk. frisk hakket korriander
2 tsk. Gurkemeje
200 g. smør
salt

Kyllinge fyld
- Kommer

Chutney:
- Kommer

Samba:
- Kommer


SÅDAN GØR DU
Dosa:
1.
Put alle ingrediencerne sammen i en stor skål og rens dem i vand. si vandet fra.

2.
Dæk det med rent vand og lad det trække minimum 8 timer. Si vandet fra.

3.
Blend det sammen med ren vand til konsistencen bliver fin og tyn og ligesom løber af skeen meget nemt, det kan være svært at ramme den rigtige konsistence. Det kommer kun med øvelse, men det smager fint alligevel.

4.
Nu skal dejen formentere, dette gør den klart bedst i et varmt og tørt miljø, jeg sætter den i ovnen og tænder for varmeluften uden varme i 12 - 24 timer. Det har virket for mig.

5.
Tilsæt salt og rør rundt, dejen skal lugte lidt surt når den er færdig. Man kan sagens lave til flere dage og gemme det i køleskabet, formenteringen stopper når saltet er tilsat.

6.
Man bruger en god øseske og hælder det på midten af panden, sætter bunden af øseskeen på panden dog løftet meget lidt over og laver en spiral ud af stille og rogligt så man får en tynd lag over panden (Dette er nemmest på en kold pande). Dosa er klar når den slipper, jeg bruger et halvt løg og dypper det i olie og så påføre panden og når Dosa er fast på toppen dupper jeg den med olie med løget også.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dosa (diffrent fillings and chutney) fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dosa (diffrent fillings and chutney), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekølle med kartofler i fad     Påskekyllinger af kogte æg     Lammeculotte i ovn.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Mormors citronfromage     Raclette med det hele     Tunmousse      Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Nemme flûtes     Grillspyd     Bagte Kartofler på Grill     Hjemmelavet varmrøget laks     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Mælkesnitter     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]