opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel

Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel

Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(16)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel
5.152
Visninger
39
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
400 gr. mørk chokolade
Påskeharer form
1 ds. kondenseret mælk
Rom



SÅDAN GØR DU
Tag etiketten af dåsen og læg den i en gryde med kogende vand. Der skal være rigelig vand i gryden, så det kan dække dåsen i alle 4 timer (kan eksplodere hvis den ikke er dækket), imens vandet simre. Herefter afkøles dåsen i koldt vand og sættes derefter i køleskabet i mindst en time

Bland nu ca. 4 spsk. rom i karamellen.

Brug nu ca. 300 g. af chokoladen

Varm 2/3 mørkchokolade i et vandbad når det er smeltet hældes den sidste 1/3 af chokoladen i så chokoladen bliver afkølet til rette temperatur ca. 30°C

Pensel formen med chokolade og fjern chokoladerester fra kanten, stil på køl 10-15 min. (med det åbne stykke ned af på en plade med husholdningsfilm)

Fyld chokolade skallerne ca. 80% med rom karamel

Sæt på køl i ca. 4-5 timer.

Varm nu resten af chokoladen og fyld nu helt op med varm chokolade, skrab formen med en lang jern Palet så der ikke sider rester på kanten. Stil på køl i ca. 10 min. vrid lidt i formen og de er lige til at slå ud (for det meste)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Svampegratin     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Kylling med cashewnødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Færøsk æblekage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Ovnsstegt laks i folie     kødrand     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]