opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel

Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel

Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(16)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel
3.744
Visninger
31
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 gr. mørk chokolade
Påskeharer form
1 ds. kondenseret mælk
Rom



SÅDAN GØR DU
Tag etiketten af dåsen og læg den i en gryde med kogende vand. Der skal være rigelig vand i gryden, så det kan dække dåsen i alle 4 timer (kan eksplodere hvis den ikke er dækket), imens vandet simre. Herefter afkøles dåsen i koldt vand og sættes derefter i køleskabet i mindst en time

Bland nu ca. 4 spsk. rom i karamellen.

Brug nu ca. 300 g. af chokoladen

Varm 2/3 mørkchokolade i et vandbad når det er smeltet hældes den sidste 1/3 af chokoladen i så chokoladen bliver afkølet til rette temperatur ca. 30°C

Pensel formen med chokolade og fjern chokoladerester fra kanten, stil på køl 10-15 min. (med det åbne stykke ned af på en plade med husholdningsfilm)

Fyld chokolade skallerne ca. 80% med rom karamel

Sæt på køl i ca. 4-5 timer.

Varm nu resten af chokoladen og fyld nu helt op med varm chokolade, skrab formen med en lang jern Palet så der ikke sider rester på kanten. Stil på køl i ca. 10 min. vrid lidt i formen og de er lige til at slå ud (for det meste)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors Stegte sild i eddike     Blødende hænder     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet modellervoks     Halloween kage kirkegård     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]