opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel

Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel

Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(16)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel
4.250
Visninger
33
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
400 gr. mørk chokolade
Påskeharer form
1 ds. kondenseret mælk
Rom



SÅDAN GØR DU
Tag etiketten af dåsen og læg den i en gryde med kogende vand. Der skal være rigelig vand i gryden, så det kan dække dåsen i alle 4 timer (kan eksplodere hvis den ikke er dækket), imens vandet simre. Herefter afkøles dåsen i koldt vand og sættes derefter i køleskabet i mindst en time

Bland nu ca. 4 spsk. rom i karamellen.

Brug nu ca. 300 g. af chokoladen

Varm 2/3 mørkchokolade i et vandbad når det er smeltet hældes den sidste 1/3 af chokoladen i så chokoladen bliver afkølet til rette temperatur ca. 30°C

Pensel formen med chokolade og fjern chokoladerester fra kanten, stil på køl 10-15 min. (med det åbne stykke ned af på en plade med husholdningsfilm)

Fyld chokolade skallerne ca. 80% med rom karamel

Sæt på køl i ca. 4-5 timer.

Varm nu resten af chokoladen og fyld nu helt op med varm chokolade, skrab formen med en lang jern Palet så der ikke sider rester på kanten. Stil på køl i ca. 10 min. vrid lidt i formen og de er lige til at slå ud (for det meste)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt rodfrugtmos     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Spagetti carbonara     Gulerodskage (Rå)     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme flûtes     Den bedste ungarske gullasch     Piment sauce     Hannes vafler.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]