opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vegetar bolognese

Vegetar bolognese

Vegetar bolognese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(15)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vegetar bolognese
6.521
Visninger
75
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En kødfri alternativ måde at lave en klassiker på og som stadig smager som det skal.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 løg
1 stor gulerod
1 stængel bladselleri
1 fed hvidløg
3 dåser hakkede flåede tomater
3-4 stængler frisk timian
1/2 spsk. sukker
1 spsk. tomatpure
1 dl rødvin
1 dl vand
125 g Soy4you mørk eller lys
400 g spaghetti eller anden pasta
Salt og peber
Parmesan
Frisk basilikum
Olivenolie  


SÅDAN GØR DU
Rens og hak alle grøntsagerne fint.
Svits løg, gulerod, hvidløg og selleri i olivenolie et par minutter.
Tilsæt tomatpure og rør rundt.
Tomater, timian, sukker, rødvin og vand tilsættes og simrer i ca. 15 minutter.
Tilsæt Soy4you, rør rundt og lad det simre i ca. 10 minutter.
Føles bolognesen for tyk, da tilsæt lidt ekstra vand/rødvin.
SERVERING
Anrettes med reven parmesan, frisk basilikum og evt. lidt olivenolie på toppen.
SPARERÅD
Kan sagtens fryses ned i mindre portioner.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vegetar bolognese med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vegetar bolognese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Halloween menu     Trylledej (ikke spiseligt)     Fersken suppe (den er genial)     Halloween kage kirkegård     Gammeldags oksesteg med brun sovs.      Den bedste Crispy chicken burger     Grillet vildt dyrekølle     Klamme fingre     Gulerodskage (Rå)     Nemme flûtes     Mormors citronfromage     Helstegt Oksestriploin     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Berliner pfannkuchen     Blommetrifli     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]