opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brioche burgerboller - luftige med crispy skorp

Brioche burgerboller - luftige med crispy skorp

Brioche burgerboller - luftige med crispy skorp
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(11)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.904
Visninger
27
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre bløde Brioche burgerboller med en flot skinnende crispy skorp

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 g. hvedemel (evt. pizza hvedemel)
120 g. smør, skåret i små stykker
2 tsk tørret gær
80 ml. varm mælk
2 spsk. sukker
1/4 tsk. salt
3 æg


Til ovenpå bollerne
1 æg, let pisket
Evt. 1 spsk sesamfrø


SÅDAN GØR DU
Bland gær, mælk og 1 spsk. af sukkeret i en lille skål, lad stå i 5 minutter, eller indtil blandingen skummer

Bland mel, salt og resten af sukker i en stor skål

Hæld gær blandingen og æg i den stor skål, rør rundt indtil dejen er blandet helt
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, ælt i 5 minutter eller indtil dejen er glat og elastisk

Tilsæt smør og ælt indtil smøren er kommet godt ind i dejen, læg dejen i en smurt skål, dæk over med film og sæt varmt i 1 ½ time

Smør en bageplade med smør. Drys med ekstra mel
Ælt i 2-3 minutter, eller indtil glat, Del dejen i 12 portioner

Rul hver portion til en glat kugle, sæt på bakken
Sæt ny film over burgerbollerne og sæt varmt i 1½ time

Forvarm ovnen til 200 gr.

Pensel forsigtigt hver brioche bolle med æg og drys evt. med sesamfrø.

Bages i 15 minutter eller indtil de er gyldne
SERVERING
Bruges til hjemmelavet burgere eller bare som en lækker bolle
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Brioche burgerboller - luftige med crispy skorp fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brioche burgerboller - luftige med crispy skorp, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Grillet jomfruhummerhaler     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     drømmekage i bradepande     Kogning af majs     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Salat med grillet majs og chorizo      Helstegt grillet oksefilet     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Karbonader i fløde/porre sauce     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]