opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Anderledes Risalamande lavet på risottoris

Anderledes Risalamande lavet på risottoris

Anderledes Risalamande lavet på risottoris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(5)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.233
Visninger
20
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g. risotto ris
1 liter sødmælk
1 vanilje stang

½ liter fløde
4 spsk. sukker
Citronskal

150 g. mandler (evt. Marcona-mandler)

1 glas amarena kirsebær


SÅDAN GØR DU
- Mælk hældes en gryde
- Hæld ris i gryden
- Tænd for middelvarme
- Flæk en stang vanilje og smid den i grøden
- Bring det nu i kog
- Skru herefter ned til svag varme og kog grøden ca. 20 min.
under tæt sluttet låg
- Rør i det af og til så det ikke brænder på

Fjern vanilje stangen og hæld grøden i en skål, rør i den af og til under nedkølingen. Når det er koldt tilsættes flødeskum, hakket smuttet mandler og citronskal

Amarena kirsebær serveres til
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
21.12.2017, 09:02
Hej Chris, tak for info Ja det er alt for langtid, vi retter det med det samme. God jul

Chris
20.12.2017, 19:08
I hvilken verden skal risottoris koges i 40 minutter? De skal have max 20 min med mindre man vil have tapetklister. Der står heller ikke hvornår sukker skal tilføjes.
 
Denne gode opskrift på Anderledes Risalamande lavet på risottoris fra Maduniverset.dk i kategorien Ris a la mande opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Anderledes Risalamande lavet på risottoris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Andebryst i ovn til mange     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Fersken suppe (den er genial)     Rejesalat     Trylledej (ikke spiseligt)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hjemmelavet fyldt chokolade     irsk stuvning med svinekød     Svampet kanelkage     Grønkålssalat med mandler og æbler     Mors gulerodssalat med rosiner     Ovnsstegt laks i folie     Mormors citronfromage     Gullash-suppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]