opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Anderledes Risalamande lavet på risottoris

Anderledes Risalamande lavet på risottoris

Anderledes Risalamande lavet på risottoris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(5)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.576
Visninger
31
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
200 g. risotto ris
1 liter sødmælk
1 vanilje stang

½ liter fløde
4 spsk. sukker
Citronskal

150 g. mandler (evt. Marcona-mandler)

1 glas amarena kirsebær


SÅDAN GØR DU
- Mælk hældes en gryde
- Hæld ris i gryden
- Tænd for middelvarme
- Flæk en stang vanilje og smid den i grøden
- Bring det nu i kog
- Skru herefter ned til svag varme og kog grøden ca. 20 min.
under tæt sluttet låg
- Rør i det af og til så det ikke brænder på

Fjern vanilje stangen og hæld grøden i en skål, rør i den af og til under nedkølingen. Når det er koldt tilsættes flødeskum, hakket smuttet mandler og citronskal

Amarena kirsebær serveres til
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
21.12.2017, 09:02
Hej Chris, tak for info Ja det er alt for langtid, vi retter det med det samme. God jul

Chris
20.12.2017, 19:08
I hvilken verden skal risottoris koges i 40 minutter? De skal have max 20 min med mindre man vil have tapetklister. Der står heller ikke hvornår sukker skal tilføjes.
 
Denne gode opskrift på Anderledes Risalamande lavet på risottoris fra Maduniverset.dk i kategorien Ris a la mande opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Anderledes Risalamande lavet på risottoris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Hurtig boller (skal ikke hæve)     Raclette med det hele     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     Omelet m. skinke og ost     kagecreme - yderst bagefast     Suppekuren     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Mexicansk kyllingelasagne     Gulerodskage (Rå)     Mælkesnitter     Abehjerne     Skinke, porre tærte     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]