opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødkålsalat med appelsin, ingefær og julekrydderier

Rødkålsalat med appelsin, ingefær og julekrydderier

Rødkålsalat med appelsin, ingefær og julekrydderier
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(7)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rødkålsalat med appelsin, ingefær og julekrydderier
1.549
Visninger
15
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Rigtig julet og sød rødkålssalat uden det sædvanlige sukker, men med smæk på julesmagen. passer rigtig godt på julebordet.

var dagens opskrift Rødkålsalat med appelsin, ingefær og julekrydderier var dagens opskrift den 22.12.2018

DU SKAL BRUGE
1 stk stort og frisk rødkålshoved
2 øko æbler med skræl
2 økologiske appelsiner (1 til dressingen)
2 poser soft abrikoser fra Änglemärk el. andre bløde øko ikke blegede abrikoser
Øko tørrede tranebær
100 g valnødder
2-3 spsk flydende honning

Dressing:
20-25 g fint hakket frisk ingefær,
saft fra 1 appelsin
2-3 spsk. æblecidereddike
½ tsk. vaniljepulver(ikke vaniljesukker)
1 lille spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt allehånde
1 tsk. stødte nelliker
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. stødt muskatnød
½ tsk havsalt og en knivspids sort peber



SÅDAN GØR DU
Snit kålen fint på mandolinjern. Den ene appelsin skæres i ultra tynde skiver også på mandolinjern med skrællen på. Skær abrikoserne i tern og bland dem i rådkålen sammen med tranebær og appelsinskiverne. Bland dressingen af appelsinsaft, eddike, fint hakket ingefær, vaniljepulver og krydderier og vend grundigt rundt i rødkålssalaten uden at ødelægge appelsinskiverne. Lad den helst trække natten over eller i mindst 3-5 timer.

Rist valnødderne sammen med lidt havsalt på en tør pande i et par min. Hæld derefter honningen udover nødderne og lad dem glasere et minuts tid. hæld dem ud på et stykke bagepapir adskilt fra hinanden.

Læg dem øverst på rødkålssalaten til pynt lige inden servering.
SERVERING
Serveres til and eller flæskesteg på julebordet. Eller som tilbehør til julefrokosten.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rødkålsalat med appelsin, ingefær og julekrydderier med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andesteg opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødkålsalat med appelsin, ingefær og julekrydderier, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Røræg i ovn     Oldes Kokoskranse     Solsikke/nøddekager     Rutebiler     Trylledej (ikke spiseligt)     Mormors Stegte sild i eddike     Andebryst i ovn til mange     Raclette med det hele     Børnenes kokoskugler     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Mandarin kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagte rejer     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Knasende chokolade cornflakes     Svampet kanelkage     Ovnstegt røget medister     Sukkerfri Fedtebrød     Stegt flæsk m. persillesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]