opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Glaseret andebryst med balsamico eddike

Glaseret andebryst med balsamico eddike

Glaseret andebryst med balsamico eddike
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
46.722
Visninger
210
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk andebryst (evt. dybfrosne, optøet)
olie til stegning

marinade:
3 dl sake
8 spsk japansk soja
8 spsk mirim (eller en halvtør sherry)
5 spsk sukker

sauce:
100 g finthakket skalotteløg
1 dl rødvin
1 spsk olie til stegning
1/2 liter mørk kalvefond
5 cl aceto balsamico
salt og peber



SÅDAN GØR DU
tilbehør:
glaserede vandkastanjer
kartoffelmos smagt til med soja



Steg andebrysterne gyldenbrune med skindet nedad. Vend dem. Husk at brune kødsiden også. Dyb hurtigt kødstykkerne i kogende vand og tør dem godt. Denne process vil fjerne overflødigt fedt. Hertil kommer at retten kan laves i god tid inden serveringen.
Bland alle ingredienser til marinaden og giv den et kort opkog. Læg andebrysterne i med skindsiden nedad. Kog for svag varme nogle få minutter. Overhæld hele tiden kødet med marinaden. Tag andebrysterne op og læg dem i let pres ca. 1 kvarter. Gem marinaden til vandkastanierne. Lav saucen imens.
Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til.
SERVERING
tilbehør: glaserede vandkastanjer kartoffelmos smagt til med soja Læg andebrysterne i den varme sauce og varm den op, mens saucen øses over. Lav en god kartoffelmos og smag den til med japansk soja i stedet for salt. Skær vandkastanierne i skiver og varm dem i marinaden.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Vivi
04.01.2009, 16:01
Prøv med lidt honning i saucen, det løfter saucen til noget helt fantastisk.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Glaseret andebryst med balsamico eddike opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Glaseret andebryst med balsamico eddike fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Glaseret andebryst med balsamico eddike, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Farmors æbleskiver     Andebryst i ovn til mange     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Kvædemarmelade     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors Stegte sild i eddike     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tunmousse      Oldemors sirupskage - nem og lækker     Helstegt okse cuvette     Græske frikadeller     Kanelsnegle kagemand     Waldorfsalat - Gammeldags     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]