opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › NERF GUN lagkage

NERF GUN lagkage

NERF GUN lagkage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
NERF GUN lagkage
3.571
Visninger
23
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
BUNDE
100 g pasteuriserede æggeblommer
70 g sukker
1 tsk. bagepulver
100 g mel
200 pasteuriserede æggehvider
50 g mandler

HINDBÆRFROMAGE
200 g hindbær vælg mellem friske bær eller optøede
50 g flormelis
5 dl piskefløde
1/2 stk. vaniljestang
5 blade husblas
Chokolademousse:

2 blade husblas
200 g mælkechokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
3 dl piskefløde
¼ tsk. salt

Pynt:
50 stk mini Kitkat (2 ps med 18 stk dobbeltkitkat i hver, fås i Lidl og måske Føtex og Kvickly)

5 poser M&Ms chokolade pastiller eller kopi M&Ms pastiller lagt farvesorteret som en målskive i farverve: Brun, rød,gul, blå og grøn.


SÅDAN GØR DU
Bunde:
Pisk Æggeblommer og sukker med håndmikser til æggesnaps. Sigt Mel og bagepulver i. Dette vendes forsigtigt i "snapsen" sammen med de fint blendede mandler.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt med i "mandelsnapsen",indtil dejen er ensartet. Klip et rundt stykke bagepapir, præcis så stort som springformens bund og læg det i springformens bund. Fordel dejen heri og jævn den forsigtgt ud med en palet.
Bag bunden ved 190 grader, til den er godt gylden og giver efter, når man trykker på den. Det tager ca. 20 - 30 minutter. Afkøl bunden helt, inden kanten skæres løs med en lille glat kniv, og den kolde bund kan slås ud af formen. Rengør springformen helt.
Lav hindbærfromage:
Læg husblassen i blød i 1 liter koldt vand i en ½ time. Flæk vaniljestangen på den lange led, og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas lidt af flormelissen og kornene sammen med en paletkniv på bordet, så kornene skilles ad.
Mos hindbær, flormelis og vaniljesukker forsigtigt opvarm det i en lille gryde til 70 grader og tag derefter massen af varmen. Vrid husblassen for vand og kom det direkte op i den varme hindbærmos. Rør godt.
Pisk fløden til en let skum. En 1/3 del af det let piskede flødeskum kommes nu op i hindbær- blandingen og der piskes derefter hurtigt. Hindbær/flødeblandingen kommes nu op i skålen med den resterende let piskede fløde og det hele vendes nu forsigtigt sammen til en ensartet fromage.

Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand i 10 minutter.
Hak chokoladen, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Rør æggeblommerne i chokoladen.
Hæld 1 dl af piskefløden i en gryde, og varm den op til kogepunktet. Tag gryden af varmen.
Vrid husblassen fri for vand, og smelt den i den varme fløde. Rør rundt, til husblassen er helt opløst.
Rør fløde-husblas-blandingen i chokolademassen lidt ad gangen, og rør energisk i midten af blandingen med en dejskraber, til chokolademassen samler sig og bliver glat og blank. Rør salt i.
Lad chokolademassen køle en smule af.
Pisk de sidste 2 dl piskefløde til skum, og vend det i chokolademassen.


Sammenlægning af kagen:
Bunden flækkes på midten i to lige tykke bunde med en stor savtakket kniv. Beklæd springformsbunden med husholdningsfilm og klik den på plads. Beklæd resten af formen med husholdningsfilm indvendigt og Læg den nederste bund i springformen igen. Hindbærfromagen fordeles på bunden og den øverste bund lægges herefter ovenpå fromagen, pres toppen godt.
Fordel chokolademoussen jævnt oven på øverste bund.


Kagen stilles nu i køleskab til næste dag eller minimum tre timer i fryseren, hvorefter den forsigtigt befries fra formen og husholdningsfilmen og straks placeres på det udvalgte fad, hvorfra kagen skal serveres.

Pynt nu kagen, så den ligner en NERF GUN lagkage.

Smør glasur eller smeltet chokolade på siden af kagen med en paletkniv og sæt øjeblikkelig Kitkatstænger på helt tæt hele vejen rundt på kagen. Sorter M&Ms i de forskellige farver og start yderst med tre ringe af hver farve og arbejd dig ind mod midten.
SERVERING
Sæt en NERF GUN patron i en tandstik og sæt den i midten af målskiven øverst på kagen, sammen med et enkelt lys med det tal, barnet fylder i år.
NERF GUN lagkage - 11000-DSC_0324.JPGNERF GUN lagkage - 11000-DSC_0336.JPGNERF GUN lagkage - 11000-DSC_0319.JPGNERF GUN lagkage - 11000-DSC_0346.JPGNERF GUN lagkage - 11000-DSC_0338.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler NERF GUN lagkage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på NERF GUN lagkage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet NERF GUN lagkage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pizza med kødsovs     Tunmousse      Camarones a la muy diabla     Piment sauce     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Koteletter i Fad med paprika     Franskbrød     Ørred på grill     Fedtfattige vafler også med havreklid     Serverede fingre til halloween     Pirogger med oksekød     Havregryn med mælk og sukker     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gammeldags hønsesalat     Mørbradgryde m. ris     Fløde/tomatsauce     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Hurtig pæretærte     Bacondressing, familiehemmeligheden!     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]