opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Havregrynsboller med danskvand

Havregrynsboller med danskvand

Havregrynsboller med danskvand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(7)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Havregrynsboller med danskvand
5.249
Visninger
58
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Ingredienser
25 g gær
2 dl danskvand
3 dl græsk yoghurt 10% eller almindelig yoghurt
1 spsk honning
1 tsk salt
2 dl havregryn
1 revet æble
Ca. 6-7 dl hvedemel


SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i danskvand og tilsæt yoghurt, salt, honing æble og havregryn. Det hele blandes inden melet tilsættes lidt efter lidt til dejen er smidig og stadig klistret. Lad dejen hæve 2 timer. Læg bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir ved hjælp af to spiseskeer eller form dem med meget våde hænder en efter en. Lad dem efterhæve yderligere 45 min.

pensel dem med æg, mælk eller vand. Bag den 12-15 min ved 225 grader
SERVERING
Gode som mellemmåltid.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Havregrynsboller med danskvand med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Havregrynsboller med danskvand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pasticcio, græsk makaroni     Chokolade kage m. kokosglasur     hash kage      Lagkage med banan & ananas     Nem hollandaisesauce     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Hulkage     Pasta Toscana     ovnbagte jordskokker     Kylling med bacon, mozarella og pesto     Hjemmelavet varmrøget laks     Dadler med lakridspulver     Frisk myntete     Hindbærlikør     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Varm ostemad     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Min mors millionbøf     stegte ris med kylling og rejer     Ingrids bønnesalat med pesto     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]