opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Saltede revelsben

Saltede revelsben

Saltede revelsben
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.010
Visninger
168
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Køb 1 - 2 kg hele revelsbensider.
Revelsbenene saltes i almindelig kogesalt i 2-3 døgn. Vendes et par gange i døgnet. Efter saltning skylles salten af, og revelsbenene koges i en gryde, indtil benene lige akkurat slipper, når man drejer i dem.


SÅDAN GØR DU
Lad revelsbenene køle af. de skæres ud i stykker og brunes i ovnen v. 200 grader. De brunes til de har en lækker rødbrun farve.



SERVERING
Ribenene serveres straks. Med groft rugbrød til (Husk den kogte nisseøl - den klæder retten).
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Saltede revelsben fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Saltede revelsben, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Æggekage     Raclette med det hele     Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce     Fersken suppe (den er genial)     Luksus smørrebrød med tiger rejer- Den sunde     Frisk pasta med laks og flødesovs     Engelsk Rabarberkage.     Banan dessert i Römertopf     Kogt lam med røllike og rodfrugter     Brunede "glas"kartofler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mosters karrygryde     Linsekroketter     Italienske pandekager med fyld     Løg suppe     Farmors æbleskiver     Stor smørkage - fryseegnet     Syltede valnødder     Luksusis med frugter     Drømmekage fra Brovst     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]