opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Saltede revelsben

Saltede revelsben

Saltede revelsben
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.726
Visninger
166
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Køb 1 - 2 kg hele revelsbensider.
Revelsbenene saltes i almindelig kogesalt i 2-3 døgn. Vendes et par gange i døgnet. Efter saltning skylles salten af, og revelsbenene koges i en gryde, indtil benene lige akkurat slipper, når man drejer i dem.


SÅDAN GØR DU
Lad revelsbenene køle af. de skæres ud i stykker og brunes i ovnen v. 200 grader. De brunes til de har en lækker rødbrun farve.



SERVERING
Ribenene serveres straks. Med groft rugbrød til (Husk den kogte nisseøl - den klæder retten).
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Saltede revelsben fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Saltede revelsben, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kongens waldorfsalat     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Svampet kanelkage     Brownie med saltkaramel midte     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Morgenbirkes - fryseegnede     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Perlehønebryst     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Grillet jomfruhummerhaler     Helstegt Oksemørbrad I Marinade     Torskegratin II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]