opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dybstegt makrel med persille-chili pesto

Dybstegt makrel med persille-chili pesto

Dybstegt makrel med persille-chili pesto
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(76)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.638
Visninger
178
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 makreller á ca. 250 g
Beignet-dej:
2 æggeblommer
1/2 dl vand
1 dl hvedemel
1 dl maizena
1/4 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
friskkværnet peber
olie til stegning
Persille-chili pesto:
50 g pinjekerner eller smuttede hakkede mandler
1 rød chili
2 fed hvidløg
1 bundt persille
1 dl god olivenolie
saft af 1/2 citron
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Rens makrellerne og befri dem for skind og ben. Skær fiskene ud i passende stykker og tør dem godt i køkkenrulle.
Beignet-dej:
Pisk æggeblommerne skummende og tilsæt vand. Hvedemel, maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Tilsæt salt og peber. Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om fisken.
Varm rigeligt med olie i en gryde eller wok.
Tag en skefuld dej omkring hvert stykke makrel og steg, til dejen er gylden. Varmen må ikke være så høj, at fisken bliver branket udvendigt, før den er mør indeni. Afdryp på fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Persille-chili pesto:
Rist pinjekerner eller mandler tørre på en pande sammen med finthakket chili. Hak hvidløgsfedene og kom alle ingredienser i en blender. Blend til en blød puré og smag til med salt og peber.
Server den dybstegte makrel med salat og fordel pestoen herover
SERVERING
Serveres med en god salat, ris, eller brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dybstegt makrel med persille-chili pesto fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dybstegt makrel med persille-chili pesto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Absolut bedste BBQ marinade     Mælkebøttemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Pizza bagt på bagesten     Mandarinris a la Malta     Løgtærte     Pasta Cabonara uden æg     Karbonader i fløde/porre sauce     Champignon-broccolitærte med skinke     Mormors citronfromage     Grillet vildt dyrekølle     Brunsviger kagemand nordjysk     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Hjemmelavet blodpølse     Bornholmersalat     Pastasalat med ristede pinjekerner og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]