opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dybstegt makrel med persille-chili pesto

Dybstegt makrel med persille-chili pesto

Dybstegt makrel med persille-chili pesto
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(76)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.289
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 makreller á ca. 250 g
Beignet-dej:
2 æggeblommer
1/2 dl vand
1 dl hvedemel
1 dl maizena
1/4 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
friskkværnet peber
olie til stegning
Persille-chili pesto:
50 g pinjekerner eller smuttede hakkede mandler
1 rød chili
2 fed hvidløg
1 bundt persille
1 dl god olivenolie
saft af 1/2 citron
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Rens makrellerne og befri dem for skind og ben. Skær fiskene ud i passende stykker og tør dem godt i køkkenrulle.
Beignet-dej:
Pisk æggeblommerne skummende og tilsæt vand. Hvedemel, maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Tilsæt salt og peber. Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om fisken.
Varm rigeligt med olie i en gryde eller wok.
Tag en skefuld dej omkring hvert stykke makrel og steg, til dejen er gylden. Varmen må ikke være så høj, at fisken bliver branket udvendigt, før den er mør indeni. Afdryp på fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Persille-chili pesto:
Rist pinjekerner eller mandler tørre på en pande sammen med finthakket chili. Hak hvidløgsfedene og kom alle ingredienser i en blender. Blend til en blød puré og smag til med salt og peber.
Server den dybstegte makrel med salat og fordel pestoen herover
SERVERING
Serveres med en god salat, ris, eller brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dybstegt makrel med persille-chili pesto fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dybstegt makrel med persille-chili pesto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Anderledes Kylling Parmesan     Grillet jomfruhummerhaler     Gulerodskage (Rå)     Grillspyd     Brombær salat     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     Tunmousse      Verdens bedst grillede oksemørbrad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Mexicansk kyllingelasagne     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Kantarelmad     hurtig mad som er fedtfattig     Rejeroulade med spinat.     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]