opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåsebryst

Gåsebryst

Gåsebryst
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(5)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gåsebryst
2.839
Visninger
17
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Gåsebryst er en dansk klassisk flødekage som består af butterdej eller lagkagebund og for det meste et tyndt lag sveskemos og der på flødeskum som er blandet med vanilje, flormelis og husblas og til sidste et lag marcipan

DU SKAL BRUGE
1 plade butterdej

2½ dl. piskefløde
2 tsk. vanillesukker
3 spsk. flormelis
2 blade husblas
Lidt vand

1 dl. sveskemos (eller andet syltetøj)

200 g. marcipan

evt. Chokolade striber


SÅDAN GØR DU
- Rul butterdejen ud til ca. dobbelt længde så der kan laves 5-6 kager
- Bag i ovnen ved 200 grader i 12 min.
- Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 20 min.
- lun 1/4 dl. fløde og smelt husblassen heri, hæl i en stor skål og lad stå et par min.
- Pisk resten af fløden til flødeskum (stift)
- Bland vanillesukker, flormelis og flødeskummen i husblas blandingen
- Stil cremen koldt ca. 30 min. (skal være rimlig stift)
- Smør et tyndt lag sveskemos på butterdejen (ikke helt ud til kanten)
- Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt på kagen så kagen er høj på midten og lav i siden
- Rul marcipanen ud evt. med flormelis eller mellem 2 stykker plastik og læg over kagen
- Skær nu 5-7 stykker gåsebryst med en skarpkniv (eller 12 små)

SERVERING
Pyntes med chokolade striber. Smelt chokolade og hæld i en dybfrostpose, skær lille hul og lav striber og kagen
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gåsebryst opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gåsebryst med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåsebryst, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Champignon-broccolitærte med skinke     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Morgenbirkes - fryseegnede     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]