opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåsebryst

Gåsebryst

Gåsebryst
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(5)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gåsebryst
4.368
Visninger
25
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Gåsebryst er en dansk klassisk flødekage som består af butterdej eller lagkagebund og for det meste et tyndt lag sveskemos og der på flødeskum som er blandet med vanilje, flormelis og husblas og til sidste et lag marcipan

DU SKAL BRUGE
1 plade butterdej

2½ dl. piskefløde
2 tsk. vanillesukker
3 spsk. flormelis
2 blade husblas
Lidt vand

1 dl. sveskemos (eller andet syltetøj)

200 g. marcipan

evt. Chokolade striber


SÅDAN GØR DU
- Rul butterdejen ud til ca. dobbelt længde så der kan laves 5-6 kager
- Bag i ovnen ved 200 grader i 12 min.
- Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 20 min.
- lun 1/4 dl. fløde og smelt husblassen heri, hæl i en stor skål og lad stå et par min.
- Pisk resten af fløden til flødeskum (stift)
- Bland vanillesukker, flormelis og flødeskummen i husblas blandingen
- Stil cremen koldt ca. 30 min. (skal være rimlig stift)
- Smør et tyndt lag sveskemos på butterdejen (ikke helt ud til kanten)
- Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt på kagen så kagen er høj på midten og lav i siden
- Rul marcipanen ud evt. med flormelis eller mellem 2 stykker plastik og læg over kagen
- Skær nu 5-7 stykker gåsebryst med en skarpkniv (eller 12 små)

SERVERING
Pyntes med chokolade striber. Smelt chokolade og hæld i en dybfrostpose, skær lille hul og lav striber og kagen
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gåsebryst med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåsebryst, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Laks & havkatmousse m. fiskesauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Heksegryde     Supersprøde havregrynskager.     Suppekuren     Raclette med det hele     Fudge med ruby chokolade og Lakridsgranulat a la Lue     Fersken suppe (den er genial)     Grov go'e boller     Groft rugbrød     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     hurtig mad som er fedtfattig     Tærte med chili og rejer     Ægte indianer-røv     Indisk Kyllingeret     Farmors æbleskiver     Smørstegt rosenkål m. bacon     Moussaka med squash og græskyoghurt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]