opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikadeller med hytteost og ingefær

Frikadeller med hytteost og ingefær

Frikadeller med hytteost og ingefær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(2)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Frikadeller med hytteost og ingefær
1.741
Visninger
29
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Glem ALT om tørre og kønsløse frikadeller. Lækre frikadeller til hele familien uden mel - men med en kolossal god smag. Disse frikadeller er velegnet til børn. Prøv dem!

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
2 store rødløg
650 gram magert hak. kalv - og svinekød (2-7% fedt)
Én lille bøtte cheasy hytteost 1,5% fedt
80 gram økologisk gravvalsede havregryn
10 gram ingefærpaste
1 tsk. sort stødt peber
2-3 tsk groft salt
1 æg M/L
Ca. 20g flydende becel til stegning


SÅDAN GØR DU
Pil løg og finhak herefter. Rør løget sammen med kød, salt og peber. Slå et æg ud i farsen og rør sammen med hytteost og æg samt ingefær.

Når farsen er rørt godt sammen tilsætter du havregryn.
Farsen røres herefter ekstra godt sammen.
Når den er rørt godt sammen, har den godt af at stå i køleskabet og trække i et stykke tid.
Det gør farsen nemmere at arbejde med, når den skal på panden.

Smelt først 20 gram becel på en pande og lad det brune af ved svag varme. Form frikadellerne ved hjælp af en ske og dine hænder (sørg for at vask dine hænder godt og grundigt før og efter).
Frikadellerne er færdige, når de føles hårde når du trykker på dem.

Tips:
Når du skal forme farsen så hav et glas varmt vand stående, som du kan dyppe skeen ned i. Dette gør at farsen slipper og den herefter bliver nemmere at arbejde med.
SERVERING
Kan serveres med en lækker kartoffelsalat, til rugbrødmadder, pitabrød og meget andet. Skal frikadellerne serveres som fyld i pitabrød, kan det være en super god ide, at lave dem mindre, når du steger dem.
SPARERÅD
Lav så mange du kan af de ingredienser du har købt. Herefter kan overskydende fryses ned, og de kan herefter tages op, når det skal være nemt. *Jeg
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Frikadeller med hytteost og ingefær med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikadeller med hytteost og ingefær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Perlebyggrød     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Marinade til kyllingfilet     Børnenes kokoskugler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet vildt dyrekølle     laksesouffle med spinat     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Oldes Kokoskranse     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Gode Råd - lette og luftige     Gullash på min måde.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Fondue     Trylledej (ikke spiseligt)     Lyn-lasagne     Marineret kalkunbryst- helstegt     Glaserede løg.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]