opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsbagte tomater

Langtidsbagte tomater

Langtidsbagte tomater
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(94)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.595
Visninger
130
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
solmodne tomater
god olivenolie
friskhakket hvidløg
evt. tørret oregano




SÅDAN GØR DU
Flotte solmodne tomater halveres, lægges på bagpapir, dryppes med olivenolie og hvidløg. Bages ca. 36 timer ved 80-90 grader i ovnen.
SERVERING
Hældes på sylteglas og opbevares i køleskab.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Lise
06.03.2008, 15:47
Tror der skal stå 3-6 timer istedet for 36. en lille men betydelig skrivefejl.

Stefan
15.11.2007, 18:38
5-6 timer kan også gøre det, men 36 er nok lige i overkanten *gg*

lars
22.03.2005, 21:08
de skal sgu'da ikke ha 36 timer. max 4
 
Denne gode opskrift på Langtidsbagte tomater fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsbagte tomater, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Røræg i ovn     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Kvædemarmelade     Færøsk æblekage     Pasteuriseret æblemost     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pirogger med oksekød     Ovnsstegt laks i folie     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]