opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost

Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost

Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost
1.282
Visninger
21
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækker fyldig middelhavssalat til tapas eller grillmad

DU SKAL BRUGE
1,5 kg cherrytomater
1 aubergine
1 rulle gedeost
1 bundt frisk basilikum
100 g ristede pinjekerner
3 fed hvidløg
saf og skal fra 1 øko citron
salt og peber
1 spsk olivenolie.


SÅDAN GØR DU
Halver tomaterne og læg dem helt tæt op ad hinanden på bagepapir på en bageplade. Kan de ikke være på en plade, skal de laves over flere omgange. Bag dem som de er i 2 timer ved 100 grader. I mens skæres auberginen i skiver og drysses med salt. Lad salten trække saften ud auberginen i 30 min. Skyl herefter salten af og dup dem tørre med et viskestykke. Dryp med olie og bag dem herefter sammen med gedeosten, som skæres i 1 cm tykke skiver, og lægges ved siden af auberginen på en en bageplade beklædt med bagepapir. Bag begge dele i ca 20 min. til de er let gyldne. Lad det hele køle af. Bland citronsaft, presset hvidløg, 1 spsk olie, salt og peber et glas. Rist pinjekerne på en tør pande. Læg tomaterne pænt ved siden af hinanden på et fad. Læg aubergine og gedeost over. Hæld citronsaftblandingen over. Drys med groft hakket frisk basilikum, pinjekerner og citronskal.
SERVERING
Serveres i et flot stort fad.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Sprækkringler (Rugkringler)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Hannes vafler.     Rejeroulade med spinat.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Grønkålssalat med mandler og æbler     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]