opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost

Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost

Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(2)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost
396
Visninger
7
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækker fyldig middelhavssalat til tapas eller grillmad

DU SKAL BRUGE
1,5 kg cherrytomater
1 aubergine
1 rulle gedeost
1 bundt frisk basilikum
100 g ristede pinjekerner
3 fed hvidløg
saf og skal fra 1 øko citron
salt og peber
1 spsk olivenolie.


SÅDAN GØR DU
Halver tomaterne og læg dem helt tæt op ad hinanden på bagepapir på en bageplade. Kan de ikke være på en plade, skal de laves over flere omgange. Bag dem som de er i 2 timer ved 100 grader. I mens skæres auberginen i skiver og drysses med salt. Lad salten trække saften ud auberginen i 30 min. Skyl herefter salten af og dup dem tørre med et viskestykke. Dryp med olie og bag dem herefter sammen med gedeosten, som skæres i 1 cm tykke skiver, og lægges ved siden af auberginen på en en bageplade beklædt med bagepapir. Bag begge dele i ca 20 min. til de er let gyldne. Lad det hele køle af. Bland citronsaft, presset hvidløg, 1 spsk olie, salt og peber et glas. Rist pinjekerne på en tør pande. Læg tomaterne pænt ved siden af hinanden på et fad. Læg aubergine og gedeost over. Hæld citronsaftblandingen over. Drys med groft hakket frisk basilikum, pinjekerner og citronskal.
SERVERING
Serveres i et flot stort fad.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mørbradgryde m. ris     Hjemmelavet sky     Boller m/ A38     Piment sauce     Græske frikadeller     hvidløgs marinade     Spaghetti med kødsovs     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Kylling med banan og peanuts     Knasende chokolade cornflakes     Grøntsagsgratin     Helstegt kalkun     Paneret brie pandestegt     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Raclette med det hele     Marinade til kyllingfilet     Laksesalat med dild og citron     Mars Marengskage     sauce nage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]