opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Walesstang

Walesstang

Walesstang
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
490
Visninger
11
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Bund/vandbakkelser:
1,25 dl mælk
1,25 dl vand
110 g. smør
2 spsk. Sukker
130 g. hvedemel
0,5 tsk. salt
5 æg

Dr. oekter kagecreme brev + 5 dl. mælk.
Syltetøj
Fløde
Smeltet chokolade


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 200 grader.

Kom mælk, vand, smør, sukker og salt i en kasserolle og bring det let i kog. Når det koger og smørret er smeltet, tag gryden af varmen og tilsætte hvedemel og rør det godt sammen.

Når det har en ensartet masse, hæld dejen over i en alm. skål og lad det afkøle i 2 min.

Derefter piskes de 5 æg i, et efter et med 1 min. piskning ved hvert æg.

Til sidst put dejen op i en sprøjtepose eller frostpose, hvis man kun har det, klip et lille hul i bunden og lave lange stænger.

Bag stængerne i 20 min.

Pisk kagecremen, og stil den på køl, og pisk fløden, og sæt chokoladen til smeltning.

Når stængerne er færdige og lidt afkølet, put først chokolade på, dereter kagecreme i en sprøjtepose eller frostpose kom det på stængerne. Og derefter syltetøj, og afslut med flødeskum i en pose, og til sidst chokolade på toppen til pynt.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Walesstang fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Walesstang, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Mormors citronfromage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sprækkringler (Rugkringler)     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hannes vafler.     Trylledej (ikke spiseligt)     Fondue     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Rejeroulade med spinat.     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]