opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › langtidsstegt grillet vildsvinekølle

langtidsstegt grillet vildsvinekølle

langtidsstegt grillet vildsvinekølle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(20)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
langtidsstegt grillet vildsvinekølle
29.769
Visninger
160
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 01.03.2020 langtidsstegt grillet vildsvinekølle var dagens opskrift den 01.03.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Ca. 2 - 2,5 kg Vildsvinekølle
salt og peber

2 stk. hakket rødløg
4 stk. gulerødder i skiver
½ fennikel i skiver
4 timiankviste
6 blade salvie

1 øl - porter


SÅDAN GØR DU
- Tænd grillen (gas eller kul med låg) på fuld varme
- Krydder vildsvinekøllen med salt og peber
- Læg kødet på grillen et par min. på hver side så der kommer grill striber
- Læg alle grøntsager og urter i en foliebakke og læg vildsvinekøllen over. Hæld lidt porter over og sæt på indirekte varme på grillen. varmen sænkes til ca. 75-85 grader
- Hver time venter du kødet og hælder lidt porter over
- Når kødet er 65 grader (ca. 6-8 timer) tages kødet af og pakkes ind.
- Si væsken i foliebakken ned i en gryde og hæld 2,5 dl. fløde ved. smag til og jævn
SERVERING
Server sammen med Pommes Anna, flute og en salat med brombær
langtidsstegt grillet vildsvinekølle - 11142-grillet-vildsvinekoelle-langtidsstegt.jpg
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på langtidsstegt grillet vildsvinekølle med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet langtidsstegt grillet vildsvinekølle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillet kyllingefilet     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Morgenbirkes - fryseegnede     Græsk rejetærte     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]