opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Friske dadler i cognac

Friske dadler i cognac

Friske dadler i cognac
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(96)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.057
Visninger
123
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
8-10 friske dadler
1 lille ds henkogte abrikoser
evt. fileter af 1 appelsin

Marinade:
1/2 dl ahornsirup
3-4 spsk cognac



SÅDAN GØR DU
Skær dadlerne i kvarte og fjern stenene. Skær ligeledes abrikoserne i kvarte. Del appelsinen i både og fjern så meget som muligt af hinderne. Bland frugterne sammen med marinaden i en skål og lad dem trække i mindst 30 min.

SERVERING
Serveres med flødeskum og ristede mandelsplitter
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Friske dadler i cognac fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Friske dadler i cognac, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Husk at bruge de lækre kvæder
Kvæde er en pære / æble lignende frugt som vokser på kvædetræet
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Færøsk æblekage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Suppekuren     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Kanelsnegle kagemand     Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Yankee kage (den oprindelige)     Fondue     Ægte indianer-røv     Bagt æblekage med revne æbler.     Blodige popcorn til halloween     Kvædemarmelade     Pastaret i fad     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]