opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(190)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.508
Visninger
248
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 liter sødmælk
1 dl kærnemælk (frisk tappedato)





SÅDAN GØR DU
1. Sødmælken opvarmes i gryde til 75-85 grader, og afkøles igen med det sammen til stuetemperatur (20-22 grader) i vandbad.

2. Kærnemælken tilsættes under omrøring, og der røres efterfølgende i 1/2 -1 minut i mælken. Dette er vigtigt for at få kulturen fra kærnemælken jævnt fordelt i mælken.

3. Mælken fordeles nu i 3-4 dybe tallerkner, og overdækkes med folie eller stanniol. Henstand i 1 døgn ved stuetemperatur.

SERVERING
4. Tykmælken er nu færdigsyrnet, og kan nyde med friskrevet rugbrødsdrys blandet med brun farin. NB! Den færdige tykmælk kan holde sig på køl 3-4 døgn.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gammeldags tykmælk fra Maduniverset.dk i kategorien Børn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags tykmælk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntesauce - godt til lam     Mormors citronfromage     Tofu ruller med aubergine     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fedtfattig kage med æbler     Karbonader i fløde/porre sauce     Verdens bedste spaghetti carbonara     Sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     eksotisk kylling     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Kogt hummer naturel.     Boller m/ A38     Kinesisk kylling i karry     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Indbagte rejer     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Lammekølle med kartofler i fad     Bradepandekage med æbler     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]