opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(190)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.433
Visninger
252
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 liter sødmælk
1 dl kærnemælk (frisk tappedato)





SÅDAN GØR DU
1. Sødmælken opvarmes i gryde til 75-85 grader, og afkøles igen med det sammen til stuetemperatur (20-22 grader) i vandbad.

2. Kærnemælken tilsættes under omrøring, og der røres efterfølgende i 1/2 -1 minut i mælken. Dette er vigtigt for at få kulturen fra kærnemælken jævnt fordelt i mælken.

3. Mælken fordeles nu i 3-4 dybe tallerkner, og overdækkes med folie eller stanniol. Henstand i 1 døgn ved stuetemperatur.

SERVERING
4. Tykmælken er nu færdigsyrnet, og kan nyde med friskrevet rugbrødsdrys blandet med brun farin. NB! Den færdige tykmælk kan holde sig på køl 3-4 døgn.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gammeldags tykmælk fra Maduniverset.dk i kategorien Børn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags tykmælk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Tartelet med høns i noget helt tredje     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Trylledej (ikke spiseligt)     Morgenbirkes - fryseegnede     irsk stuvning med svinekød     Tvebakkekage     Mexicansk kyllingelasagne     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Tyrkisk suppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]