opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(190)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.094
Visninger
250
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 liter sødmælk
1 dl kærnemælk (frisk tappedato)





SÅDAN GØR DU
1. Sødmælken opvarmes i gryde til 75-85 grader, og afkøles igen med det sammen til stuetemperatur (20-22 grader) i vandbad.

2. Kærnemælken tilsættes under omrøring, og der røres efterfølgende i 1/2 -1 minut i mælken. Dette er vigtigt for at få kulturen fra kærnemælken jævnt fordelt i mælken.

3. Mælken fordeles nu i 3-4 dybe tallerkner, og overdækkes med folie eller stanniol. Henstand i 1 døgn ved stuetemperatur.

SERVERING
4. Tykmælken er nu færdigsyrnet, og kan nyde med friskrevet rugbrødsdrys blandet med brun farin. NB! Den færdige tykmælk kan holde sig på køl 3-4 døgn.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gammeldags tykmælk fra Maduniverset.dk i kategorien Børn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags tykmælk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Børnenes kokoskugler     Brownie med saltkaramel midte     Svampet kanelkage     Lammekølle med kartofler i fad     Nemme flûtes     Gorgonzola sauce II     Gullasch med kartoffelmos     Frisk pasta med laks og flødesovs     hash kage      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Glaserede løg.     Kogning af kongekrabbe     Piment sauce     Halloween menu     Halloween kage kirkegård     Fondue     mini Blinis med stenbiderrogn     Grundopskrift til al wokmad     Mors gulerodssalat med rosiner     Lasange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]