opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk

Gammeldags tykmælk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(190)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.362
Visninger
247
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 liter sødmælk
1 dl kærnemælk (frisk tappedato)





SÅDAN GØR DU
1. Sødmælken opvarmes i gryde til 75-85 grader, og afkøles igen med det sammen til stuetemperatur (20-22 grader) i vandbad.

2. Kærnemælken tilsættes under omrøring, og der røres efterfølgende i 1/2 -1 minut i mælken. Dette er vigtigt for at få kulturen fra kærnemælken jævnt fordelt i mælken.

3. Mælken fordeles nu i 3-4 dybe tallerkner, og overdækkes med folie eller stanniol. Henstand i 1 døgn ved stuetemperatur.

SERVERING
4. Tykmælken er nu færdigsyrnet, og kan nyde med friskrevet rugbrødsdrys blandet med brun farin. NB! Den færdige tykmælk kan holde sig på køl 3-4 døgn.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gammeldags tykmælk opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gammeldags tykmælk fra Maduniverset.dk i kategorien Børn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags tykmælk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: pommes anna     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Varm kartoffelsalat.     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Mexicansk kyllingelasagne     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Den bedste ungarske gullasch     Omelet m. skinke og ost     Hakket Oksekød med Hvidkål     Raclette med det hele     Bagt rodfrugtmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]