opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marshmallows

Marshmallows

Marshmallows
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(159)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.994
Visninger
241
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g sukker
3½ dl vand
1 spsk. flydende glukose
30 g gelantinepulver/husblas
2 spsk. klar pomerans eller rosenvand Lidt farve- og smagsstoffer
2 æggehvider, stivpiskede
Flormelis, majsmel (sigtet)


SÅDAN GØR DU
Sæt en tykbundet gryde over komfuret på middel varme med sukkeret, glukosen og 2 dl af vandet. Rør konstant, til sukkeret er helt opløst. Bring opløsningen i kog uden at røre. Øg varmen og kog, til sukkeropløsningen når en temperatur på 125 - 130 grader.

Udblød gelantinen i resten af vandet tilsat klar pomerans eller rosenvand i 5 - 10 minutter. Opløs derefter gelantinen forsigtigt over kogende vand. Tilsæt farve- og smagsstofferne nu, hvis det ønskes.

Bland sukkeropløsningen med den smeltede gelantine. Pisk konstant med piskeris og hæld lidt efter lidt hele blandingen i de piskede æggehvider. Fortsæt med at piske, til blandingen er en tyk, hvidlig masse, der er så stiv, at den holder sin facon.
Oliér en form, eks. en bradepande, og beklæd den med bagepapir, oliér igen og pudr den med en blanding af flormelis og majsmel (halvt af hver). Vend Marsmallowblandingen ud i formen, glat den med en paletkniv og lad den stå nogle timer, gerne natten over. Løsn blandingen i kanten med en kniv. Drys flormelis ud på en marmorplade eller bord og hæld Marsmallowblandingen ud på det. Pudr et tykt lad flormelis over blandingen og vent 1 time for at give den mulighed for at tørre og danne skorpe. Så skæres den i kvardrater. Massen kan have tendens til at hænge fast i kniven eller formen. Oliér kniven, rengør den og forny olielaget undervejs. De udækkede overflader pudres med flormelis og majsmel. Lad stykkerne stå og tørre mindst 1 time på bagerist.

Man kan også overtrække Marshmallow med fondant (i forskellige lyse farver) eller med chokolade.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marshmallows fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marshmallows, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Blommetrifli     Røræg i ovn     Hurtig pæretærte     Tvebakkekage     Langtidsstegt oksemørbrad     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Nemme flûtes     Kvædemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Svampet kanelkage     Græsk rejetærte     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sprængt saftig flæskesteg     Ristaffel med svinekød     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Gyros eller kebab kød      Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]