opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marshmallows

Marshmallows

Marshmallows
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(159)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.635
Visninger
236
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500 g sukker
3½ dl vand
1 spsk. flydende glukose
30 g gelantinepulver/husblas
2 spsk. klar pomerans eller rosenvand Lidt farve- og smagsstoffer
2 æggehvider, stivpiskede
Flormelis, majsmel (sigtet)


SÅDAN GØR DU
Sæt en tykbundet gryde over komfuret på middel varme med sukkeret, glukosen og 2 dl af vandet. Rør konstant, til sukkeret er helt opløst. Bring opløsningen i kog uden at røre. Øg varmen og kog, til sukkeropløsningen når en temperatur på 125 - 130 grader.

Udblød gelantinen i resten af vandet tilsat klar pomerans eller rosenvand i 5 - 10 minutter. Opløs derefter gelantinen forsigtigt over kogende vand. Tilsæt farve- og smagsstofferne nu, hvis det ønskes.

Bland sukkeropløsningen med den smeltede gelantine. Pisk konstant med piskeris og hæld lidt efter lidt hele blandingen i de piskede æggehvider. Fortsæt med at piske, til blandingen er en tyk, hvidlig masse, der er så stiv, at den holder sin facon.
Oliér en form, eks. en bradepande, og beklæd den med bagepapir, oliér igen og pudr den med en blanding af flormelis og majsmel (halvt af hver). Vend Marsmallowblandingen ud i formen, glat den med en paletkniv og lad den stå nogle timer, gerne natten over. Løsn blandingen i kanten med en kniv. Drys flormelis ud på en marmorplade eller bord og hæld Marsmallowblandingen ud på det. Pudr et tykt lad flormelis over blandingen og vent 1 time for at give den mulighed for at tørre og danne skorpe. Så skæres den i kvardrater. Massen kan have tendens til at hænge fast i kniven eller formen. Oliér kniven, rengør den og forny olielaget undervejs. De udækkede overflader pudres med flormelis og majsmel. Lad stykkerne stå og tørre mindst 1 time på bagerist.

Man kan også overtrække Marshmallow med fondant (i forskellige lyse farver) eller med chokolade.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marshmallows fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marshmallows, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Børnenes kokoskugler     Norske Pebernødder     Farsret i ovn     Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte     Lakrids (Sød, finsk)     Haresteg     Florentiner     Makrontærte med æbler og kanelfløde.     Rødbedesalat     Pizza pepperoni     Frisk pasta med laks og flødesovs     hårdkogte æg     musli     Karrysuppe med kokosmælk og citruskødboller     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     Bruchetta de parma     Raclette med det hele     Lagkagebund     Vanillesauce     Urtemarineret Kartoffelsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]