Annoncering | Mobil/tablet version | 276 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marshmallows

Marshmallows

Marshmallows
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(159)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.817
Visninger
217
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

DU SKAL BRUGE
500 g sukker
3½ dl vand
1 spsk. flydende glukose
30 g gelantinepulver/husblas
2 spsk. klar pomerans eller rosenvand Lidt farve- og smagsstoffer
2 æggehvider, stivpiskede
Flormelis, majsmel (sigtet)


SÅDAN GØR DU
Sæt en tykbundet gryde over komfuret på middel varme med sukkeret, glukosen og 2 dl af vandet. Rør konstant, til sukkeret er helt opløst. Bring opløsningen i kog uden at røre. Øg varmen og kog, til sukkeropløsningen når en temperatur på 125 - 130 grader.

Udblød gelantinen i resten af vandet tilsat klar pomerans eller rosenvand i 5 - 10 minutter. Opløs derefter gelantinen forsigtigt over kogende vand. Tilsæt farve- og smagsstofferne nu, hvis det ønskes.

Bland sukkeropløsningen med den smeltede gelantine. Pisk konstant med piskeris og hæld lidt efter lidt hele blandingen i de piskede æggehvider. Fortsæt med at piske, til blandingen er en tyk, hvidlig masse, der er så stiv, at den holder sin facon.
Oliér en form, eks. en bradepande, og beklæd den med bagepapir, oliér igen og pudr den med en blanding af flormelis og majsmel (halvt af hver). Vend Marsmallowblandingen ud i formen, glat den med en paletkniv og lad den stå nogle timer, gerne natten over. Løsn blandingen i kanten med en kniv. Drys flormelis ud på en marmorplade eller bord og hæld Marsmallowblandingen ud på det. Pudr et tykt lad flormelis over blandingen og vent 1 time for at give den mulighed for at tørre og danne skorpe. Så skæres den i kvardrater. Massen kan have tendens til at hænge fast i kniven eller formen. Oliér kniven, rengør den og forny olielaget undervejs. De udækkede overflader pudres med flormelis og majsmel. Lad stykkerne stå og tørre mindst 1 time på bagerist.

Man kan også overtrække Marshmallow med fondant (i forskellige lyse farver) eller med chokolade.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Marshmallows opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Marshmallows fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marshmallows, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gurkemeje pasta og kylling - jum jum     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønne asparges med bacon     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Krydder frikadeller     pommes anna     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     Grov go'e boller     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Lagkage med banan & ananas     Kalkunbryst med bacon & pikantost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com