opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Syrisk kødpostej

Syrisk kødpostej

Syrisk kødpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.549
Visninger
374
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 600 g. Hakket oksekød 8 - 10% fedt.
4 spsk. olie.
1 løg.
2 fed hvidløg.
salt og friskkværnet peber.
4 tomater.
½ bdt. persille.
6 blade frisk mynte eller ½ bdt dild.
10 g. smør.
4 æg.
Evt. ½ tsk. kommen.


SÅDAN GØR DU
Kødet brunes i varm olie.
Når alt er godt brunt, tilsættes hakkede løg, presset hvidløg, salt og peber.
Skoldede flåede tomater skres i mindre stykker sammen med hakket persille, mynteblade eller dild. Steges i ca. 10 min.

Smør et ovnfast fad og læg kødet i. Slå æggene ud over kødmassen og bag den i ca. 20 min. ved170 grader.
SERVERING
Serveres med salat og flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Robert
14.08.2004, 21:50
En flot kolesterolbombe fra Lademanns madleksikon-serie MENU. Dog en ganske udmærket opskrift. Kan opvarmes på pande næste dag.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Syrisk kødpostej opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Syrisk kødpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Syrisk kødpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt rodfrugtmos     Piment sauce     Champignon-broccolitærte med skinke     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Bacon, avocado sandwich     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Bolsjebeder med timian     Raclette med det hele     Kiwilikør     Tyske pandekager     små timian kartofler     Amerikansk farsbrød     Tabouleh salat     Tunmousse      kyllingelår med rasp i friture     Sandwich m.bacon, kylling og ananas     Svampet kanelkage     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Kyllingesalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]