opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brombærsauce t/vildt

Brombærsauce t/vildt

Brombærsauce t/vildt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(211)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.271
Visninger
385
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250 gr. frosne brombær.
50 gr. sukker.
5 dl. vildtfond.
50 gr. smør.
Balsamico.
Maizena.


SÅDAN GØR DU
Sukkeret karameliseres og smørret smeltes heri. Halvdelen af brombærrene vendes i sukkeret, og vildtfonden tilsættes. Saucen koges i ca. 30 minutter, og jævnes en smule med maizena. Saucen smages til med balsamico, salt, peber og evt. lidt sukker. Umiddelbart før servering tilsættes resten af brombærrene og saucen gennemvarmes.
SERVERING
Serveres til vildt-retter
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Brombærsauce t/vildt fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brombærsauce t/vildt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Kvædemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Trylledej (ikke spiseligt)     Raclette med det hele     Pasta Cabonara uden æg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     irsk stuvning med svinekød     Brownie med saltkaramel midte     Hjemmelavet modellervoks     Helstegt Oksestriploin     Halloween kage kirkegård     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Grønkålssalat med mandler og æbler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]