opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sønderjysk Sursteg

Sønderjysk Sursteg

Sønderjysk Sursteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.278
Visninger
138
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. 2 kg. Svine bov.
salt 1-2 spsk.
7-8 hele peberkorn.
6-8 laurbærblade.
12-14 blade husblas.


SÅDAN GØR DU
Ca. 2 kg. Svine bov skæres i pæne store stykker med lidt fedt på.
Koges i vand (dækkes) med salt 1-2 spsk. Og 7-8 hele peberkorn.
Koges i 2-3 timer derefter tilsættes 6-8 laurbærblade.
Kødet tages op i en sten krukke.
12-14 blade husblas blødes op og tilsættes lagen, hæld lagen over kødet i krukken. Skal trække i nogle dage.
SERVERING
Bruges om julen
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sønderjysk Sursteg fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sønderjysk Sursteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Grov go'e boller     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grillet kyllingefilet     Tvebakkekage     Kogning af majs     Grillet krondyrfilet     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Madbrød med rosmarin     Avokado med krebsehaler og kaviardressing.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]