opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fish and "Chips"

Fish and "Chips"

Fish and "Chips"
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.903
Visninger
216
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 2
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g kartofler i både
1/2 liter vand
10 g smør
3 gulerødder i tykke stave (ca. 150 g)
3 små zittauerløg i kvarte (ca. 150 g)
1 1/2 tsk groft salt

ESTRAGONDRESSING:
2 dl Fromage Frais 0,3%
2 pasteuriserede æggeblommer (ca. 2 spsk)
1 spsk sød, mild sennep
1/2 tsk tørret estragon
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber

DEJ:
1 dl hvedemel (ca. 60 g)
1/4 tsk groft salt
1/2 dl mælk
1 æg (str. mellem)
10 g smør - smeltet

200 g torske- eller lyssejfilet uden skind
ca. 1/2 liter vindruekerneolie


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Tilsæt smør, gulerødder, løg og halvdelen af saltet og vend godt rundt. Fordel grønsagerne i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen.

ESTRAGONDRESSING:
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.

DEJ: Bland mel og salt i en skål. Pisk mælk i og derefter æg og smeltet smør.

Rens fisken for eventuelle ben, skyl og tør den. Skær torskefileterne i stykker på 6 x 6 cm. Varm olien op i en stor, dyb gryde ved jævn varme. Kom en bid franskbrød i olien. Bliver brødet gyldent, har olien den rigtige temperatur. Vend halvdelen af fisken i dejen og kom den derefter i olien. Steg stykkerne i 2 min. - vend dem et par gange.

Drys grønsager og fisk med resten af saltet. Server de nystegte fisk sammen med grønsager og dressing. Steg resten af fisken, gerne lige før I spiser den, så får I sprøde fisk.

Hav et låg liggende klar som du kan lægge på gryden, hvis der skulle gå ild i olien. Du må aldrig komme vand på den varme olie.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Line
12.12.2007, 17:34
Dejligt med en sådan advarsel omkring olien :-)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fish and "Chips" opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fish and "Chips" fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fish and "Chips", kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Pastaret i fad     Søde boller     migas     Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler     Karbonader i fløde/porre sauce     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     billig, hurtig og lækker makrel ret     Verdens bedste spaghetti carbonara     Tatzikki     Laksefilet i fad med tomater og forårsløg     Laks med citrus(grilkrydderi) med blomkål og broccolïmos     Franskbrød     Paneret brie pandestegt     Hurtig pæretærte     Moussaka II     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tunmousse      Grillspyd med kyllingeinderfilet      Laksesalat på rugbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]