opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fish and "Chips"

Fish and "Chips"

Fish and "Chips"
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.337
Visninger
233
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 2
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500 g kartofler i både
1/2 liter vand
10 g smør
3 gulerødder i tykke stave (ca. 150 g)
3 små zittauerløg i kvarte (ca. 150 g)
1 1/2 tsk groft salt

ESTRAGONDRESSING:
2 dl Fromage Frais 0,3%
2 pasteuriserede æggeblommer (ca. 2 spsk)
1 spsk sød, mild sennep
1/2 tsk tørret estragon
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber

DEJ:
1 dl hvedemel (ca. 60 g)
1/4 tsk groft salt
1/2 dl mælk
1 æg (str. mellem)
10 g smør - smeltet

200 g torske- eller lyssejfilet uden skind
ca. 1/2 liter vindruekerneolie


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Tilsæt smør, gulerødder, løg og halvdelen af saltet og vend godt rundt. Fordel grønsagerne i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen.

ESTRAGONDRESSING:
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.

DEJ: Bland mel og salt i en skål. Pisk mælk i og derefter æg og smeltet smør.

Rens fisken for eventuelle ben, skyl og tør den. Skær torskefileterne i stykker på 6 x 6 cm. Varm olien op i en stor, dyb gryde ved jævn varme. Kom en bid franskbrød i olien. Bliver brødet gyldent, har olien den rigtige temperatur. Vend halvdelen af fisken i dejen og kom den derefter i olien. Steg stykkerne i 2 min. - vend dem et par gange.

Drys grønsager og fisk med resten af saltet. Server de nystegte fisk sammen med grønsager og dressing. Steg resten af fisken, gerne lige før I spiser den, så får I sprøde fisk.

Hav et låg liggende klar som du kan lægge på gryden, hvis der skulle gå ild i olien. Du må aldrig komme vand på den varme olie.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Line
12.12.2007, 17:34
Dejligt med en sådan advarsel omkring olien :-)
 
Denne gode opskrift på Fish and "Chips" fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fish and "Chips", kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Ægte indianer-røv     Svampet kanelkage     gammel Estrup gryde     Røræg i ovn     Pizza bagt på bagesten     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Fondue     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Gryderet til gæster     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]