opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkerand med æg og purløg

Skinkerand med æg og purløg

Skinkerand med æg og purløg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.494
Visninger
140
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6-8
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
16 æg
2 bdt. purløg
16 husblas
1 18% creme fraiche
400 g røget skinke i term
Paprika


SÅDAN GØR DU
Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber.
Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland forsigtigt husblasen i cremen.
Fyldes i randform. Stilles koldt til den stivner ca 2-3 timer. Dyppes i varmt vand i ca 5 sekunder. Vendes ud på et fad og pyntes efter behag.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinkerand med æg og purløg fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkerand med æg og purløg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Spidskål på panden med kylling og bacon      Frisk pasta med laks og flødesovs     Kogning af majs     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Den bedste Kylling i Karry!     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Pasta Cabonara uden æg     Røræg i ovn     Tunmousse      gammel Estrup gryde     Grillet vildt dyrekølle     Ægte indianer-røv     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]