opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(444)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indbagt mørbrad
96.051
Visninger
1.481
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En klassisk indbagt mørbrad, smager fantastisk og er let at lave

var dagens opskrift Indbagt mørbrad var dagens opskrift den 20.06.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
600 g. mørbrad
butterdej ca. 280 g.
Ost eller flødeost
salt
peber
paprika
1 peberfrugt løg
4 tomater
½ liter fløde
Kartofler


SÅDAN GØR DU
Skær kartoflerne i både og læg på en bradepande, sæt dem i ovnen ved 200 grader (nederst) de er færdige når mørbraden er færdig.

Forsteg mørbraden i 4 minutter på en pande.
Rul butterdejen ud, så den passer rundt om mørbraden, kom lidt ost/flødeost oven på mørbraden, salt/peber samt lidt skåret peberfrugt, pensel nu med lidt æg i kanterne og luk butterdejen til. Pensel nu med æg på hele overfladen, læg i et ildfast fad og bag i 35 min. i en 200 grader ovn.

Skær alle ingredienserne ud, og steg dem på en pande til de er møer, når mørbraden er færdig tag saften som ligger i det ildfaste fad og hæld over grønsagerne sammen med fløden (du kan grønsags sovsen tykkere med maizena hvis man har lyst)
Indbagt mørbrad - 13-DSC_0238.JPGIndbagt mørbrad - 13-DSC_0240.JPGIndbagt mørbrad - 13-DSC_0241.JPGIndbagt mørbrad - 13-DSC_0243.JPG
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hansens Opskriftservice
29.09.2004, 18:25
1 time ved 200 grader er lige i overkanten. Jeg gav den ca. 30 time, og mørdradene var pånt store. Men ellers er det en god opskrift. Ihvertfald var der meget ros fra gæsterne. Jeg smurte mørbradene med lidt dijonsennep.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Indbagt mørbrad opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Indbagt mørbrad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt mørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: FastelavnsBoller (fedtfattige)     Fastelavnsboller med flødeskum     Lagkage med banan & ananas     Brunsviger kagemand nordjysk     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ristaffel     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Indbagte rejer med sur-sød sauce     Sur-sød sovs     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Sprængt saftig flæskesteg     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Vegetar wok med grøntsager     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Sarah Bernardt kager     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Fondue     Baklavas, græsk skærekage     Gammeldags Kanelsnegle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]