opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(444)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indbagt mørbrad
97.682
Visninger
1.487
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En klassisk indbagt mørbrad, smager fantastisk og er let at lave

var dagens opskrift Indbagt mørbrad var dagens opskrift den 20.06.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
600 g. mørbrad
butterdej ca. 280 g.
Ost eller flødeost
salt
peber
paprika
1 peberfrugt løg
4 tomater
½ liter fløde
Kartofler


SÅDAN GØR DU
Skær kartoflerne i både og læg på en bradepande, sæt dem i ovnen ved 200 grader (nederst) de er færdige når mørbraden er færdig.

Forsteg mørbraden i 4 minutter på en pande.
Rul butterdejen ud, så den passer rundt om mørbraden, kom lidt ost/flødeost oven på mørbraden, salt/peber samt lidt skåret peberfrugt, pensel nu med lidt æg i kanterne og luk butterdejen til. Pensel nu med æg på hele overfladen, læg i et ildfast fad og bag i 35 min. i en 200 grader ovn.

Skær alle ingredienserne ud, og steg dem på en pande til de er møer, når mørbraden er færdig tag saften som ligger i det ildfaste fad og hæld over grønsagerne sammen med fløden (du kan grønsags sovsen tykkere med maizena hvis man har lyst)
Indbagt mørbrad - 13-DSC_0238.JPGIndbagt mørbrad - 13-DSC_0240.JPGIndbagt mørbrad - 13-DSC_0241.JPGIndbagt mørbrad - 13-DSC_0243.JPG
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hansens Opskriftservice
29.09.2004, 18:25
1 time ved 200 grader er lige i overkanten. Jeg gav den ca. 30 time, og mørdradene var pånt store. Men ellers er det en god opskrift. Ihvertfald var der meget ros fra gæsterne. Jeg smurte mørbradene med lidt dijonsennep.
 
Denne gode opskrift på Indbagt mørbrad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt mørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Blødende chokoladekage     Grillspyd     Bagte kartofler til mange     Helstegt Oksestriploin     Marshmallow pandekager     Gammeldags Pandekager     Grov go'e boller     Hyldeblomst eddike     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]