opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nytårstorsk bagt i filodej

Nytårstorsk bagt i filodej

Nytårstorsk bagt i filodej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.645
Visninger
236
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 reelle stykker torsk à 100 g (helst fra ryggen)
100 g torsk, f.eks. fra bugen
1 dl piskefløde
1 æggehvide
salt, peber
1/2 tsk revet citronskal
filodej, 8 stk. à ca. 15x15 cm
smeltet smør


SÅDAN GØR DU
Bland citronskallen i fløden. Blend torskekød (de 100 g) med salt og peber. Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i. Pensl alle filostykker med smeltet smør og læg dem sammen to og to (taglagt), med smørsiderne nedad, på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoflader. Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber. Pak dejen omkring torsken og vend pakkerne om. Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader og server straks.
SERVERING
Server sammen med Citronsafran-smørsauce, Fennikel-jordskokke tian og Couscous med soltørret tomat, koriander og mynte.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nytårstorsk bagt i filodej fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nytårstorsk bagt i filodej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svampet kanelkage     Banan - Squashkage     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Blommelikør     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Omelet m. skinke og ost     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Bedstemor Ands æbletærte II     Helstegt Oksestriploin     Marineret kalkunbryst- helstegt     Pirogger med oksekød     Pasta Cabonara uden æg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]