opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nytårstorsk bagt i filodej

Nytårstorsk bagt i filodej

Nytårstorsk bagt i filodej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.522
Visninger
254
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 reelle stykker torsk à 100 g (helst fra ryggen)
100 g torsk, f.eks. fra bugen
1 dl piskefløde
1 æggehvide
salt, peber
1/2 tsk revet citronskal
filodej, 8 stk. à ca. 15x15 cm
smeltet smør


SÅDAN GØR DU
Bland citronskallen i fløden. Blend torskekød (de 100 g) med salt og peber. Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i. Pensl alle filostykker med smeltet smør og læg dem sammen to og to (taglagt), med smørsiderne nedad, på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoflader. Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber. Pak dejen omkring torsken og vend pakkerne om. Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader og server straks.
SERVERING
Server sammen med Citronsafran-smørsauce, Fennikel-jordskokke tian og Couscous med soltørret tomat, koriander og mynte.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nytårstorsk bagt i filodej fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nytårstorsk bagt i filodej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     tuilles (sprøde kiks til desserter)     Grillet kyllingefilet     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     Pasta Cabonara uden æg     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Mormors citronfromage     Gulerodskage (Rå)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Færøsk æblekage     Yoghurtboller     Helstegt Oksestriploin     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]