opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ostefingre

Ostefingre

Ostefingre
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.054
Visninger
90
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1/4 L maelk
25 g margarine
25 g gaer
1 tsk. salt
50 g parmesanost
ca. 350 g mel (6 dl)

Aeg til pensling
Groft salt


SÅDAN GØR DU
Margarinen smeltes, maelken tilsaettes, gaeren udrores heri. De ovrige ingredienser tilsaettes, og dejen aeltes godt igennem. Stilles til haevning et lunt sted ca. 45 min. Dejen rulles ud 1 1/2 - 2 cm tyk. Skaeres i staenger ca. 2x8 cm. Laegges paa pladen og efterhaever ca. 20 min. Pensles med aeg og drysses med salt.
Bagetid: 10-15 min. ved 200 grader.
SERVERING
Ostestaengerne spises til te eller lign. evt. med smor.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ostefingre fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ostefingre, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Tvebakkekage     Mornay sauce     Gulerodskage (Rå)     Grillet kyllingefilet     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Grillet vildt dyrekølle     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Madbrød med rosmarin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marinerede flanksteak     Hvidløgs cremefraiche     Solbærsyltetøj med rom     Havkat i fad med grønsager og bacon     champignon pate     Fondue     Ymerkoldskål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]