opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tvebakker

Tvebakker

Tvebakker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(159)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.769
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 dl lunkent vand
1/2 dl flode
25 g gaer
50 g margarine
ca. 400 g mel (6 1/2 dl)
1/2 tsk salt
2 spsk. sukker
1 aeg


SÅDAN GØR DU
Vand, flode og gaer rores sammen. Margarinen smuldres i melet. De ovrige ingredienser tilsaettes, og dejen aeltes igennem.
Stilles til haevning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen trilles i lange polser, der skaeres i smaa stykker og trilles i runde eller aflange boller.
Efterhaever ca. 15 min. paa pladen.

Bagetid: ca. 10 min ved 200 grader.

Efter afkoling flaekkes tvebakkerne med en gaffel og torres i ovnen ca. 1 time ved 125 grader, til de er lysebrune.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tvebakker fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tvebakker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Helles Franskbrød     Spagetti carbonara     Marengs spøgelser     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kanelsnegle kagemand     Helstegt Oksestriploin     Andebryst i ovn til mange     Halloween kage kirkegård     Raclette med det hele     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Jægerens dyreragout     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme pølsehorn     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]