opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vinduerand

Vinduerand

Vinduerand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(78)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.173
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
12 blade husblas
7 dl æblemost.
saft af 1 citron.
1/4 tsk stødte nelliker
1/2 tsk stødt ingefær.
1 kg grønne druer.
1 æggehvide.
formelis.


SÅDAN GØR DU
1. Læg husblasen i blød i koldt vand.
2. smelt den derefter i lidt æblemost.
3. bland resten af mosten, citronsaft og krydderier i og hæld det i en randform sammen med halvdelen af druerne.
4. lad randen stivne i køleskab. 5. vend randen ud på et fad, efter at den er dyppet et øjeblik i varmt vand.
6. del resten af druerne i klaser, der dyppes først i let sammenpisket æggehvide og derefter flormelis.
læg dem i midten af randen.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vinduerand fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vinduerand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Tabouleh salat     Grillet kyllingefilet     Olie/eddike dressing med dijonsennep og hvidløg     Hvidløgs dip     Ovnstegt Roastbeef     Nem og hurtig pastasalat     Grillet sej     Verdens bedste hvidløgssuppe     Kogning af kongekrabbe     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Balsamico Grillmarinade     Sommersalat     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Lime creme     marings     Gulerod- og hvidkålssalat     Majschips     Nem softice     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]