opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nougatstaenger

Nougatstaenger

Nougatstaenger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(29)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.497
Visninger
92
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 1/2 dl maelk
50 g gaer
100 g margarine
ca. 360 g mel (6 dl)
1 aeg
1/2 tsk. salt

Fyld:
180 g blod nougat
2-3 spsk. koldt vand

aeg til pensling


SÅDAN GØR DU
Maelken lunes, gaeren udrores heri. Margarinen smuldres i melet. Maelk, aeg og salt tilsaettes, og dejen aeltes sammen.
Stilles til haevning et lunt sted ca. 1/2 time.

Fyld:
Nougaten rores med vand, til konsistensen er passende blod.
Dejen slaaes ned og deles i to. Udruller i 2 rektangler ca. 25x15 cm.
Nougaten smores paa, og siderne foldes ind mod midten.
Staengerne efterhaever paa pladen ca. 15 min.
Pensles med aeg.

Bagetid: 15-20 min ved 200 grader.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nougatstaenger fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nougatstaenger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Ægte indianer-røv     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Vegetar bolognese     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Karbonader i fløde/porre sauce      Øllebrød med flødeskum     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Gryderet til gæster     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Ristaffel     Røræg i ovn     Grønkålssalat med mandler og æbler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]