500 g penne eller rigatoni (pasta)
1 spsk. olivenolie
1 finthakket lille log
1 hakket fed hvidlog
1 stor gulerod, i terninger
1 stilk bladselleri, i terninger
3 spsk. friskhakket persille
8 dl tomatpastasauce
1 dl fiskebouillon
375 g marinerede gronne muslinger paa glas
1/2 dl flode (valgfrit)
Kog pastaen i en stor gryde tilsat salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.
Varm olien i en gryde og tilsaet log, hvidlog, gulerod og selleri. Svitses indtil grontsagerne er more, hvorpaa persille, tomatpastasauce og fiskebouillon tilsaettes. Simrer under jaevnlig omroring i 15 min.
Afdryp muslingerne og kom dem i saucen med flode, hvis det er valgt, og ror forsigtigt sammen. Kom saucen over pastaen og bland.
Tip:
Hvis ikke tomat paa flase kan faaes, anvendes istedet hakkede tomater paa daase.