opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sarah Bernard kager

Sarah Bernard kager

Sarah Bernard kager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.765
Visninger
279
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
makroner
1 blad husblas
50 gr. kakao
50 gr. smør
3 spsk. piskefløde
65 gr. flormelis
1 past. æggeblomme
1 dl. piskefløde
1 past. æggehvide
ca. 250 gr. chokolade til overtræk


SÅDAN GØR DU
Sæt husblasen i blød i koldt vand.

Varm kakao, smør, fløde og flormelis igen over et vandbad.

Rør den vredne husblas og æggeblommen i og lad det afkøle.

Når massen er helt afkølet vendes den med flødeskum af 1 dl. piskefløde og den stiftpiskede æggehvide.

Sæt det i køleskabet i mindst 1 time.

Massen kommes på makronerne og det gøres lettest med en sprøjtepose.

Dyp nu makronerne i smeltet chokolade og pynt evt. med kandiserede violer eller guldstøv.

Opbevar kagerne på køl.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sarah Bernard kager fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sarah Bernard kager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Hjemmelavet fyldt chokolade     Fondue     Raclette med det hele     Marengs spøgelser     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Færøsk æblekage     Helstegt Oksestriploin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Halloween menu     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Trylledej (ikke spiseligt)     Tvebakkekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Leverpostej klassisk     Rejemad     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]