opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sarah Bernard kager

Sarah Bernard kager

Sarah Bernard kager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.569
Visninger
269
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
makroner
1 blad husblas
50 gr. kakao
50 gr. smør
3 spsk. piskefløde
65 gr. flormelis
1 past. æggeblomme
1 dl. piskefløde
1 past. æggehvide
ca. 250 gr. chokolade til overtræk


SÅDAN GØR DU
Sæt husblasen i blød i koldt vand.

Varm kakao, smør, fløde og flormelis igen over et vandbad.

Rør den vredne husblas og æggeblommen i og lad det afkøle.

Når massen er helt afkølet vendes den med flødeskum af 1 dl. piskefløde og den stiftpiskede æggehvide.

Sæt det i køleskabet i mindst 1 time.

Massen kommes på makronerne og det gøres lettest med en sprøjtepose.

Dyp nu makronerne i smeltet chokolade og pynt evt. med kandiserede violer eller guldstøv.

Opbevar kagerne på køl.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sarah Bernard kager fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sarah Bernard kager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kaviaræg.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Studenterbrød     Indbagte rejer     Marinade til salat     Fuglekvidder     Fersken suppe (den er genial)     Marinade til kyllingfilet     Røræg i ovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Piment sauce     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]