opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › lasagne II

lasagne II

lasagne II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.278
Visninger
339
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gr. hakket okse el. kalkunkød.
2 store løg
stor dåse tomat pasta ca 50 gr.
1 dåse hakkede tomater.
3 store gulerødder
1/2 liter Mornay sauce
olie
lasgneplader
oregano
Piri piri (chili)
basilikum
boullion terning
rødvin
(Evt. 250 gr friske champignon, 1 Squash, revet mozzerala)


SÅDAN GØR DU
Hak løg fint. Svits dem i lidt olie. Når de er gyldne, tilsæt oksekødet. Lad dette stege til kødet er brunt. (Ved brug af kalkun kød, er det meget vigtigt det er gennemstegt!) Tilsæt hakkede tomater, for at få det hele med, fyld dåsen halvt med vand og tilsæt også det. Put tomat pastaen i. Lad det små koge i 5 min. Smag på det! Put derefter salt, peber og boullion i. Krydder efter smag. (Jeg tilsætter 2 hakkede piri piri, halv pose oregano, lidt basilikum, rødvin efter hvd jeg lige synes.)
Lad sovsen koge 10 min.

Tag et ovnfast fad, ca. 30 x 30 cm.
Læg et tyndt lag sovs i bunden, læg lasagneplader ovenpå, sovs igen, ca halvdelen af mornaysovsen fordeles over sovsen, lasagneplader, sovs og tilsidst resten af mornaysaucen. Man kan evt. drysse noget revet mozzerala ost oven på.

Sæt fadet i ovnen i 40 min på 200 grader.

Hvis man vil bruge champignon eller squash, skal det tilsættes sammen med gulerødderne.
SERVERING
Server med salat, flutes og resten af vinen.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på lasagne II fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet lasagne II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Julefrikadeller     Fersken suppe (den er genial)     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Mormors Stegte sild i eddike     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Svampet kanelkage     Børnenes kokoskugler     Gode Råd - lette og luftige     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Flæskesteg     Andesteg, langtidsstegt     Drømmekage fedtfattig ”lille bradepande”     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Hjemmelavet fyldt chokolade     Gullasch med kartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]