opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mayo

Mayo

Mayo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.712
Visninger
108
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 Stor æggeblomme (pasteuriseret)
1 Spsk. Dijon sennep
Salt efter behag
1 Spsk hvidvinseddike
1 Spsk citronsaft
280 ml jordnøddeolie
280 ml olivienolie


SÅDAN GØR DU
Mayonnaise kan laves i en foodprocessor, i hånden med et piskeris og en skål eller i en røremaskine.
Hæld æggeblomme, sennep, 3 små nip salt, vineddike og citronsaft i en skål og rør indtil saltet er opløst. Pisk hurtigt, og tilsæt små dråber olie, dråbe efter dråbe, således at ægget kan emulgere med det. Hvis du tilsætter olien for hurtigt kan den det skille. Når du har tilsat en fjerdedel af olien, begynder det at ligne mayonnaise, og du kan nu tilsætte mere olie ad gangen. Hvis det skiller på et tidspunkt kan du tilsætte 1 spsk. kogende vand, så skulle det re-emulgere igen. Når du har tolsat al olien, skulle mayonnaisen være tyk, cremet og lidt gul. Nu skal du smage den til.
Du kan give mayonnaisen aroma ved at tilsætte feks. hakkede urter eller ristede, hakkede nødder. -basilikummayonnaise, dildmayonnaise, mayonnaise med stegte mandler, for eksempel.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Morten Hedegaard
12.01.2008, 12:56
Smager forfærdeligt, har intet med mayonnaise at gøre. Drop det sennep.
 
Denne gode opskrift på Mayo fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mayo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Pastaret i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Hjemmelavet fyldt chokolade     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Oste sovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     kokostoppe med marcipan og chokolade     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Marengs spøgelser     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Modellervoks (kan ikke spises)     Pirogger med oksekød     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Yoghurtboller     Moussaka med kartofler     Ovnsstegt laks i folie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]