1 helt kalkunbryst ca 800 g,
200 g hakket spinat,
100 g hakkede mandler,
100 g feta i tern 4 %,
2 fed hvidløg,
1 spsk pesto.
4 store gulerødder,
4 rødbeder,
100 g mandler,
1 spsk peanut butter,
12 kartofler,
½ l fromage frais 0,5%,
1 spsk tørret dild,
salt & peber
olie
Skær kalkunbrystet op i midten og smør indersiden med pesto. Læg spinat, feta, mandler og hvidløg i, luk det sammen med kødnåle. Læg det nu i stegepose og iildfastfad i ovnen ca. 45 min.
Skær gulerødder og rødbeder i tynde strimler og steg dem hurtigt på panden i peanutbutter og bland mandlerne i.
Skær kartoflerne i både, drys med salt og peber og pensel dem med lidt olie. og lad dem være i ovnen 25 min.
Bland en dressing af fromage frais presset hvidløg, dild og salt og peber.
19.06.2006, 21:34