opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Whiskysovs med rosmarin og løgstykker

Whiskysovs med rosmarin og løgstykker

Whiskysovs med rosmarin og løgstykker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.116
Visninger
262
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 store løg
en lille klat smør
1½ dl mælk ca.
½ pakke mæneutral flødeost (light eller ikke)
hønsebouillon
1-3 spsk tomatpuré (behøves ikke)
rosmarin efter smag (2-3 tsk)
1 dl whisky (efter smag)


SÅDAN GØR DU
Løget finthakkes og steges et par minutter. Lad rosmarinen stege med det sidste minut.

Tilsæt mælken og flødeosten og smag til med bouillon og tomatpuré.

Til allersidst tilsættes whiskyen - må ikke koge!

PS: Man kan vælge at lade sovsen koge ind af sig selv eller at jævne den med maizena e.l.

Er man ikke til løgstykker i sovsen, kan man enten først rive det eller si løgene fra til sidst!

SERVERING
Passer til næsten alt!
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Whiskysovs med rosmarin og løgstykker fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Whiskysovs med rosmarin og løgstykker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Trylledej (ikke spiseligt)     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween kage kirkegård      Den bedste Crispy chicken burger     Grillet vildt dyrekølle     Nemme flûtes     Gulerodskage (Rå)     Klamme fingre     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Berliner pfannkuchen     Bedstemor Ands æbletærte II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]