Gæren røres ud i lunkent vand. Margarinen smuldres i melet og sukker og salt tilsættes. Vand og gær tilsættes og det hele samles hurtigt. Dejen deles i to portioner, som hver rulles ud som til en roulade. Dejen kan være svær at have med at gøre, så jeg foreslår, at dejen rulles ud mellem to lag bagepapir, til den er rimelig tynd.
Cremen: Maizena, sukker, vanille og kokosmælk røres sammen og koges op under omrøring et par minutter. Stilles til afkøling i køleskab til det skal bruges.
Cremen kommes oven på den udrullede dej i et pænt lag.
Marcipanen rives og deles ud over cremen. Ønsker man sukat og rosiner i, drysses dette blot ovenpå marcipanen.
Man folder nu forsigtigt dejen rundt som til en roulade og trykker rullen lidt flad. Folden skal være bag på. Herefter skæres et dybt rids på langs af hver rulle. Tryk dem derefter lidt ud, således der forekommer to brede stænger. Der drysses med perlesukker. Stængerne hæver i 20 minutter og bages derefter ved 200° i 20 minutter. Vær opmærksom på, at stængerne skal serveres lune.