opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Yoghurtboller

Yoghurtboller

Yoghurtboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(555)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Yoghurtboller Foto af : Jolanda
96.786
Visninger
1.487
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
50 g gær
2 dl. yoghurt naturel
1 dl vand
2 æg
50 g smør
½ tsk. salt
1 spsk. sukker
500 g mel
Evt. 2 spsk sesamfrø til drys


SÅDAN GØR DU
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Opløs gær i lunkent vand og yoghurt.
3. Rør æggene i.
4. Smeltet smør, salt og sukker røres i.
5. Halvdelen af melet røres i, og dejen slås godt sammen.
6. Tilsæt resten af melet lidt efter lidt til dejen slipper skålen.
7. Ælt dejen godt sammen, form til 16 boller og sæt på bageplade.
8. Efterhæver ca. 15 min., tildækket.
9. Pensl med sammenpisket æg og drys evt. med sesam.
10. Sæt midt i ovnen i ca. 12-15 min.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Niels
20.02.2017, 17:17
50 g gær er alt for meget. Det får bollerne til at smage af gær, især når der er afkølede. Normalt skal man bruge 2% af melmængden, men da der er fedtstof i kan det hæves til 2,4%. Til denne opskrift vil det sige 12 g. Brug af mere gær end dette har ingen effekt på hverken hæveevne eller tid.

Jolanda
18.02.2014, 18:04
Bliver bedre når de hæver i 30 min. 18385-image.jpg
 
Denne gode opskrift på Yoghurtboller fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Yoghurtboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Græsk rejetærte     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Morgenbirkes - fryseegnede     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]