Rens fisken godt og læg den i bradepande eller fiskegryde.
Drys salt og peber over. Læg suppevisken ved og hæld hvidvin, citron og evt lidt vand ved. Sæt den i en 160 grader opvarmet ovn ca. 20 minutter.
Når fisken er afkølet lidt , renses den for skind og ben.
Den optøede butterdej rulles ud til ca.40x50 cm .(Pladerne samles med lidt vand)
Fisken lægges midt på butterdejen.Dryppes med lidt ekstra citron .salt og peber.
Revne gulerødder ig fintsnittede porrer lægges over , inden der lukkes for butterdejen. Luk sidst for enderne, der bukkes godt sammen. Man kan evt.lave den så den ligner en fisk og dekorere den med rester af butterdejen.Pensles med æg og sættes i en 200 grader varm ovn til butterdejen er lysebrun (ca. 20 minutter).
A38 blandes med salt,peber,citronsaft og alle krydderurterne.
Smager godt rygende varm men kan med fordel også spises kold.
Serveres med citronskiver og evt. med rejer til pynt.