opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Koldhævet brød med soltørrede tomater

Koldhævet brød med soltørrede tomater

Koldhævet brød med soltørrede tomater
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.283
Visninger
348
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 1
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
-15 g gær
- 6 dl koldt vand
- 100 g grahamsmel
- 1 tsk sukker
- 1 spsk groft salt
- ca. 850 h hvedemel
- 50 g soltørrede tomater


SÅDAN GØR DU
1) Rør gær og vand sammen. Rør grahamsmel, sukker og salt i.
2) Tilsæt gradvis hvedemel og ælt dejen smidig. Den må ikke være for tør. Lad dejen hæve koldt til dækket med et viskestykke i mindst 8 timer. Sæt tomaterne i blød, mens dejen hæver.
3) Når dejen har hævet, hældes vandet væk fra tomaterne, der hakkes fint. Tilsæt tomaterne og ælt dejen igen.
4) Form et brød og lad det efterhæve i 1 time.
5) Rids brødet og sæt det i ovnen. Indstil på 190 grader C og bag det i 45 minutter.

PS: Brødet kan også bages uden de soltørrede tomater. Kan også laves som koldhævet flute skal så kun have 25 min. i ovnen
 
BRUGERNES KOMMENTAR

test
04.06.2005, 20:39
Hvor smart - men er der nogen der gør det?
 
Denne gode opskrift på Koldhævet brød med soltørrede tomater fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Koldhævet brød med soltørrede tomater, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Ristaffel     Raclette med det hele     Mælkebøttemarmelade     Mors Flæske-Pandekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Dadler med bacon     Den bedste ungarske gullasch     Hannes vafler.     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte     Hindbærtærte     Blødende chokoladekage     Engelsk Søsterkage     Hjemmelavet rødkål     Rødbedesalat med pærer      Kokosmakroner med marcipan.     Irsk labskovs     Pastasalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]