opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Koldhævet brød med soltørrede tomater

Koldhævet brød med soltørrede tomater

Koldhævet brød med soltørrede tomater
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.097
Visninger
348
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 1
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
-15 g gær
- 6 dl koldt vand
- 100 g grahamsmel
- 1 tsk sukker
- 1 spsk groft salt
- ca. 850 h hvedemel
- 50 g soltørrede tomater


SÅDAN GØR DU
1) Rør gær og vand sammen. Rør grahamsmel, sukker og salt i.
2) Tilsæt gradvis hvedemel og ælt dejen smidig. Den må ikke være for tør. Lad dejen hæve koldt til dækket med et viskestykke i mindst 8 timer. Sæt tomaterne i blød, mens dejen hæver.
3) Når dejen har hævet, hældes vandet væk fra tomaterne, der hakkes fint. Tilsæt tomaterne og ælt dejen igen.
4) Form et brød og lad det efterhæve i 1 time.
5) Rids brødet og sæt det i ovnen. Indstil på 190 grader C og bag det i 45 minutter.

PS: Brødet kan også bages uden de soltørrede tomater. Kan også laves som koldhævet flute skal så kun have 25 min. i ovnen
 
BRUGERNES KOMMENTAR

test
04.06.2005, 20:39
Hvor smart - men er der nogen der gør det?
 
Denne gode opskrift på Koldhævet brød med soltørrede tomater fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Koldhævet brød med soltørrede tomater, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Marengs med dadler og chokolade     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     melboller til supper     bagepulver     Nem sovs til andesteg eller flæskesteg.     Millionbøf fedtfattig     Biksemad     Formbrød med bageenzym      Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Ristaffel     Fynske pandekager     Ægte indianer-røv     Farmors tortellini     Sund Jordbærdessert     Marengslagkage med æbler og karamel     Ritas Krydderikage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]