opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegt Kanin

Grydestegt Kanin

Grydestegt Kanin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(177)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.060
Visninger
423
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 Kanin på ca. 1 1/2 kg, skåret i store stykker
1/4 dl ekstra-olivienolie (helst fra Ligurien)
1 Stort løg i tynde skiver
1 grofthakket fed hvidløg
1 Kvist rosmarin
et par salvieblade
1 lille kvist timinan
100 g Taggiasca olivien,sorte (eller anden god olivien)
2 Glas tør hvidvin
8 spsk. tomatpure
salt,peber
mel til panering
evt. lidt fond


SÅDAN GØR DU
Skyld og tør kaninstykkerne og vend dem i lidt mel.Opvarm olien i en stor gryde og brun kødet på alle sider. Tilsæt løg, hvidløg, krydderurter og olivien, dæmp varmen og lad det sautere, til løgene bliver bløde.Rør vinen i og lad det koge så lidt af alkoholen fordamper.Tilsæt tomatpureen ( evt lige rist den først på en tør pande for at tage den lidt bitter smag)- og lidt salt og peber. Tilsæt evt lidt fond el. vand og lad det simre for middel varme under låg i 1 1/2´time, til kødet er mørt. Justere evt. med væske hvis det begynder at blive for tørt. Smag retten til og server den straks.
SERVERING
Denne ret er fortrinlig med polenta til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grydestegt Kanin fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegt Kanin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Dirty ris     Frisk sommersuppe med kylling     Billig Gullash Suppe     Bøllegryde     dejlig tomatsuppe her til efteråret     Broccolisalat     fedtfattig tunsalat     Eksotisk salat     Suppe - Som min mor lavede den.     Mormors Kokos makroner     Mormors skønne fisk     Brunede kartofler     Quiche Lorraine     Chokoladestænger     Dejlige hjemmelavede karrysild     Bornholmersalat     Pasta Carbonara. Enkel og nem. Uden fløde     Æblelikør     Gullash-suppe     Pandekager m. rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]