opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegt Kanin

Grydestegt Kanin

Grydestegt Kanin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(176)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.362
Visninger
405
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Kanin på ca. 1 1/2 kg, skåret i store stykker
1/4 dl ekstra-olivienolie (helst fra Ligurien)
1 Stort løg i tynde skiver
1 grofthakket fed hvidløg
1 Kvist rosmarin
et par salvieblade
1 lille kvist timinan
100 g Taggiasca olivien,sorte (eller anden god olivien)
2 Glas tør hvidvin
8 spsk. tomatpure
salt,peber
mel til panering
evt. lidt fond


SÅDAN GØR DU
Skyld og tør kaninstykkerne og vend dem i lidt mel.Opvarm olien i en stor gryde og brun kødet på alle sider. Tilsæt løg, hvidløg, krydderurter og olivien, dæmp varmen og lad det sautere, til løgene bliver bløde.Rør vinen i og lad det koge så lidt af alkoholen fordamper.Tilsæt tomatpureen ( evt lige rist den først på en tør pande for at tage den lidt bitter smag)- og lidt salt og peber. Tilsæt evt lidt fond el. vand og lad det simre for middel varme under låg i 1 1/2´time, til kødet er mørt. Justere evt. med væske hvis det begynder at blive for tørt. Smag retten til og server den straks.
SERVERING
Denne ret er fortrinlig med polenta til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grydestegt Kanin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grydestegt Kanin fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegt Kanin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Indbagte rejer     Fersken suppe (den er genial)     Grov go'e boller     pommes anna     Gulerodskage (Rå)     Langtidsstegt oksemørbrad     Ovnsstegt laks i folie     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]