opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frølår i Estragonsauce

Frølår i Estragonsauce

Frølår i Estragonsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(143)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.283
Visninger
226
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 kg Rensede frølår
100 g smør
Saften af 1 citron
1 Lille dl tør hvidvin
1 tsk. koncentreret tomatpure
4 spsk. piskefløde
1 spsk. meget fint hakket estragon
salt og peber
mel til panering


SÅDAN GØR DU
Vend frølårene i mel. Smelt smøret på en stor pande og steg frølårene i 10 min., til de er brune på hver side. Tilsæt citronsaft, hvidvin og tomatpure (evt rist tomatpureen på en tør pande for at fjerne den lidt bitter smag)- og lidt salt og peber og bring blandningen i kog under jævnlig omrøring, så evt. penderester løsner sig.Kom fløde og estragon ved og lad det koge i yderligere 4 min,...før retten serveres med ris
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Frølår i Estragonsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frølår i Estragonsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Suppekuren     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     stærk svinegryde     Kagemand     Mexicansk kyllingelasagne     Den bedste Kylling i Karry!     Kogning af majs     Blommetrifli     Skinke, porre tærte     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]